Mijn favorieten

beheer


Beheer

Het beheer van uw object of portefeuille is een tijdrovende onderneming. Huurders komen bij u met tal van vragen, gebreken of problemen en daar zit u niet altijd op te wachten. Kocken Beheer neemt de zorgen en werkzaamheden bij u weg. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk om kleine reparaties en mutatieonderhoud uit te laten voeren. Het financieel beheer van uw portefeuille verzorgen wij zelf, vanzelfsprekend met de benodigde kennis en discretie. U heeft altijd en overal inzicht in de stand van zaken van uw portefeuille door onze transparante manier van samenwerken. 

Financieel beheer
Met het verhuren van vastgoed komt er een financiële stroom op gang. Het innen van huren, correct verwerken daarvan en het opstellen van een financieel overzicht kunnen arbeidsintensief zijn. Omdat uw visie is dat uw vermogen voor u moet werken en niet andersom draagt u die werklast liever over aan een expert. Wij verwerken uw cashflow tot een duidelijk overzicht zodat u te allen tijde een goed beeld heeft van de prestaties van uw portefeuille.

Technisch beheer
De waarde van uw vastgoed valt of staat met goed onderhoud. Naast regulier onderhoud speelt ook het correct en ad hoc oppakken van urgente problemen een grote rol. De ervaren vastgoedeigenaar weet het maar al te goed; dat komt nooit gelegen. Met het technisch beheer van Kocken Makelaars bent u niet langer het eerste aanspreekpunt bij calamiteiten, maar lossen wij de lekkende kraan, defecte C.V.-ketel of de lekkage voor u én de huurder snel op. Wij kunnen bouwen op een groot en betrouwbaar netwerk van vaklieden.

Ook uw portefeuille laten renderen zonder zorgen? Bel ons voor meer informatie over Kocken Beheer.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring