Virtueel bezichtigen bij Kocken Makelaars

 

Als één van de eerste in de regio Waterland: de virtuele bezichtiging

Als één van de eerste makelaar in de regio biedt Kocken Makelaars de huizenzoekers vanaf mei 2015 virtueel bezichtigen op Funda aan. Kocken presenteert de Oculus Rift, de revolutionaire VR-bril die de woningzoeker onderdompelt in een virtuele werkelijkheid. Met deze bril kunnen de makelaars van Kocken potentiële kopers rondleiden door een huis zonder dat ze daadwerkelijk in de woning zijn. Huizenzoekers besparen zo niet alleen tijd, hun ervaring wordt bovendien geïntensiveerd.
 
Gemak voor de koper en de verkoper

Virtueel bezichtigen via Funda biedt gemak voor zowel de potentiële koper, verkoper en de makelaar. “Een bezichtiging is een hele inbreuk op de dag voor zowel koper als verkoper”, Zeker een niet-succesvolle bezichtiging is uiteindelijk zonde van ieders tijd. Maar nu heeft de zoeker dankzij de virtuele bezichtiging het huis al intensief beleefd en is hij echt overtuigd geraakt van zijn keuze. Daardoor hoeft de verkoper zijn huis alleen nog open te stellen voor mensen met serieuze belangstelling.”
 
Intensiever contact en een beter vergelijk

Virtueel bezichtigen gaat voor meer contact tussen de makelaar en huizenzoeker zorgen. Virtueel bezichtigen kan alleen op kantoor bij de makelaar. Net als bij een echte bezichtiging vervult de makelaar daarbij de rol van expert en adviseur. “Mensen op huizenjacht hebben nu extra reden voor een bezoek aan de makelaar. Door meer huizen in korte tijd te bezichtigen, krijgt de makelaar sneller een beeld van de wensen en behoeften van de huizenzoeker. Als hij daarop doorvraagt, kan hij beter advies geven over huizen die aansluiten bij de woonwens.”
 
Ook voor aankoopopdrachten en nieuwbouw

Makelaars kunnen van de dienst gebruikmaken voor alle woningen met 360 graden foto’s die te koop staan, dus niet alleen uit hun eigen portefeuille. Daardoor biedt virtueel bezichtigen via Funda voor makelaars ook kansen op extra aankoopopdrachten. Virtueel bezichtigen is als toepassing bovendien interessant voor nieuwbouw: een virtuele wandeling door het toekomstige huis spreekt meer tot de verbeelding dan wanneer een potentiële koper zich er een voorstelling van moet maken met plattegronden en bouwtekeningen.

Revolutionaire Oculus Rift bril is de basis van deze toepassing

Virtueel bezichtigen via funda is een toepassing die is gebaseerd op de Oculus Rift, een virtual reality-bril met breed stereoscopisch beeld. Deze revolutionaire bril dompelt de drager ervan compleet onder in een virtuele wereld. De Oculus Rift werd oorspronkelijk voor gamers ontwikkeld, maar wordt nu ook ontdekt als basis voor tal van zakelijke toepassingen en nu ook voor het bezichtigen van misschien wel uw toekomstige woning.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring