Waarom een aankoop makelaar?

Bij een aankoop krijgt u vrijwel altijd te maken met de makelaar van de verkopende partij, de verkoopmakelaar. Een aankoopmakelaar daarentegen behartigt alleen de belangen van de koper. Het is daarom prettig dat u een goed onafhankelijk advies krijgt over de huidige woningmarkt, bouwkundige aspecten, omgeving, ontbindende voorwaarden en gemeentelijke of juridische bepalingen. Daarnaast wilt u natuurlijk dat wij scherp onderhandelen voor u. Dit spanningsveld kennen wij als geen ander en zodra emoties een rol gaan spelen is het juist verstandig Kocken Makelaars in te schakelen zodat u niet voor verassingen komt te staan.

DE KLANT GEEFT ONS GEMIDDELD EEN 9,3 VOOR ONZE DIENSTVERLENING! (bron: Funda)

Aanpak

Voordat u de gewenste woning heeft gevonden moeten er een aantal trajecten worden doorlopen. Wij zorgen voor een duidelijk aanpak en doorlopen samen met u het gehele proces. Vanaf uw woonwensen tot de uiteindelijke eigendomsoverdracht.

Wat doen wij voor u?

- Wij brengen uw woonwensen in kaart.
 

- Inventarisatie van het dagelijkse aanbod. Het is verstandig allereerst samen met uw makelaar een aantal woningen te bekijken welke uw voorkeur hebben.


- Door middel van het uitwisselingsysteem van de NVM kantoren, ontvangt u hierna dagelijks van ons het actuele aanbod via de e-mail welke wij elke ochtend met u zullen bespreken.


- Wij maken de afspraken en begeleiden u bij het bezichtigen van de woningen.


- Hierna volgt de advisering. Voldoet de woning aan uw wensen? Zijn er bouwkundige of juridische bezwaren?


- Wanneer u met het advies van ons en uw eigen overwegingen tot een positief oordeel komt, volgt de onderhandeling met de verkopende partij.


- Wij nemen alle zorg uit handen en begeleiden u onder andere bij het overeenkomen van een opleveringstermijn of overname roerende zaken.


- Daarop volgt de ondertekening van de koopovereenkomst welke wij samen doorlopen en tekenen.


- Wanneer de koopovereenkomst getekend is dient u uw financiering definitief rond te maken.


- Op de dag van de levering wordt vooraf de woning geïnspecteerd om te kijken of deze in de afgesproken staat wordt opgeleverd.


- Daarna volgt de gang naar de notaris waar de leveringsakte en de hypotheekakte zal worden getekend.


- Gefeliciteerd! Het koopproces is afgerond. U bent eigenaar van de nieuwe woning! Uiteraard blijven wij klaar staan mocht u nog vragen hebben.

Dus wilt u een afspraak maken voor de aankoop van een woning? Bel dan met 0299 - 42 88 88 of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring