Verkopen bij Kocken Makelaars

Al negentig jaar begeleiden wij kopers en verkopers met hoogwaardige dienstverlening, ongeëvenaarde kennis en integriteit. Dit alles vanuit de geest van persoonlijk maatwerk en in lijn met de eersteklas services van Kocken Makelaars.

Ik overweeg mijn huis te verkopen

Of wil je weten wat je huis waard is?

Dé makelaar van Purmerend

IJzersterke dienstverlening
Ons team is een geoliede machine van ervaren makelaars en een gedreven binnendienst. Bij ons heb je contact met één makelaar en geen vraag blijft onbeantwoord. Onze bezichtigingen kenmerken zich door enthousiasme. Kies je voor onze dienstverlening, dan kies je voor ontzorgen en deskundigheid. Wij zijn trots op onze vakkennis.
Vol ambitie!
Wij halen er alles uit wat erin zit en gaan geen uitdaging uit de weg! Een huis wordt in deze tijd hoe dan ook verkocht, maar wij zorgen er voor dat dit tegen de beste prijs én voorwaarden gebeurt.
Local Heroes
Met trots kunnen wij zeggen dat wij het langst bestaande makelaarskantoor zijn van Purmerend. Al 4 generaties is ons kantoor hier actief. Purmerend, de Beemster en omgeving hebben geen geheimen voor ons en daarmee ook uw woonwensen niet.
Huis verkopen

Zelf proberen?

Een woning verkopen, het lijkt zo makkelijk. Online is er genoeg informatie te vinden en met social media kom je al een heel eind. Toch is één essentiële eigenschap niet te vinden online: ervaring. Wij hebben die ervaring.

Deskundigheid inschakelen

Al meer dan 90 jaar om precies te zijn. Met ervaring komt marktkennis, gevoel voor timing en niet te vergeten een groot netwerk. Dit zorgt voor rust en zekerheid als het spannend wordt. Geloof ons, daar kan geen website of social network tegenop.

Geen onzekerheden

Door deze jarenlange ervaring met de verkoop en aankoop van woningen in Purmerend en omgeving, weten wij wat kopers beweegt. Naast ons lokale en regionale netwerk bieden wij als vievere makelaar een exclusief landelijk netwerk. Zo behartigen wij jouw belang maximaal.

Liever jouw woning onder de radar verkopen? Zet hem in de stille verkoop.

Ik overweeg mijn huis te verkopen

Of wil je weten wat je huis waard is?

Van eerste tot laatste contactmoment

Wij hebben als doel jou te begeleiden en adviseren gedurende het gehele verkoopproces, maar behartigen ook jouw belangen. Van eerste gesprek tot de sleuteloverdracht staan wij je bij. Van hulp bij het opstellen van een energielabel, bouwkundige keuring tot juridische aspecten, je hebt altijd je eigen adviseur die tussen jou en de wederpartij staat.

Vast contactpersoon

Eén van onze makelaars - die jouw vaste contactpersoon blijft tijdens het gehele proces - bespreekt samen met jou een passend plan van aanpak, de te volgen verkoopstrategie en de te verwachten verkooptijd. Dit alles in 7 heldere stappen.

Extra informatie voor de inhoudelijke lezer

  1. Kennis maken
  2. Marktanalyse en waardebepaling
  3. Persoonlijk verkoopplan
  4. De bezichtigingen
  5. De onderhandelingen
  6. De koopovereenkomst
  7. De notaris

Wij nemen je mee

Wij komen allemaal uit de regio Purmerend en kennen het dan ook op ons duimpje. Wij kunnen jou dus alles vertellen over een bepaalde wijk of straat. Klanten komen bij ons kantoor om ontzorgd te worden. Geen verkooppraatjes of half werk, wanneer je bij ons een opdracht neerlegt kun je de beste kwaliteit verwachten.

Kocken Makelaars neemt je stap voor stap mee

Je huis verkopen met een makelaar die van de hoed en de rand weet.

Denk jij eraan om je woning te verkopen? Denk dan aan Kocken Makelaars! Wij gaan graag vrijblijvend met je in gesprek om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen. En natuurlijk of de klik er is. Neem gerust telefonisch contact met ons op of via de mail!

Gratis verkoopgesprek? Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Kennis maken

Ben je van plan jouw huis te verkopen? Dan komen wij graag langs om jouw woning zorgvuldig te bekijken en om jouw wensen te inventariseren. Uiteraard vertellen wij je ook over ons kantoor en wat je van ons kunt verwachten. Deze afspraak is geheel vrijblijvend.

Marktanalyse en waardebepaling

Na het kennismakingsgesprek stellen wij een verkoopvoorstel voor u op. In dit voorstel worden de waarde en de vraagprijs geadviseerd op basis van onder andere de locatie, het aantal m² woonoppervlakte, het afwerkingsniveau, de courantheid en de marktomstandigheden. De waarde wordt mede onderbouwd door recente verkooptransacties van vergelijkbare woningen in de buurt. Ook het huidige aanbod op de markt wordt geanalyseerd. Al deze informatie verwerken we in het verkoopvoorstel welke u daarna per mail ontvangt.

Persoonlijk verkoopplan

Of het nu gaat om een appartement of een vrijstaande villa, ieder verkoopplan is uniek. Wij zien het als onze taak om iedere keer de juiste meerwaarde te belichten. Dan is de optimale toegevoegde waarde hiervan het resultaat. Jouw huis verdient alle aandacht. Daarom verzorgen wij een mix van verschillende media. Deze nemen we graag samen met jou door om zo tot het beste plan te komen.

Bezichtigingen

Vanzelfsprekend begeleidt en coördineert de makelaar de bezichtigingen. De makelaar neemt direct na de bezichtiging telefonisch contact op om verslag uit te brengen.

Onderhandelingen

De expertise van onze makelaars zorgt in de onderhandelingsfase voor rust en vertrouwen. Met zorgvuldig advies en een open houding komen we altijd tot een optimale overeenkomst.

Koopovereenkomst

Nadat de onderhandelingen succesvol zijn afgerond, wordt de koopovereenkomst opgesteld. Hierin worden alle gemaakte afspraken schriftelijk bevestigd. Het is in ieders belang dat deze akte zorgvuldig wordt doorgelezen. Bij onduidelijkheden kan altijd onze makelaar geraadpleegd worden. Na ondertekening is de koopovereenkomst van jouw woning gesloten. De koper ontvangt een afschrift van de akte. Vanaf dit moment heeft de koper nog drie dagen wettelijke bedenktijd, waarin alsnog van de koop kan worden afgezien.

De notaris

Alle documenten en relevante stukken gaan samen met een kopie van jouw identiteitsbewijs naar de notaris. Uiteraard gaat dit conform de regels van het AVG. Een aantal dagen voor de oplevering krijg je van de notaris een concept van de leveringsakte en een nota van afrekening. Ook hier geldt dat alle documenten zorgvuldig door gelezen dienen te worden. Er wordt een afspraak gemaakt met de notaris voor het tekenen van de akte van levering op de datum van eigendomsoverdracht. Voor de overdracht vindt de inspectie plaats. Nadat jij de documenten bij de notaris hebt getekend, ben je officieel geen eigenaar meer van de woning. Gefeliciteerd, jouw woning is verkocht!

Ik overweeg mijn huis te verkopen

Wat klanten van ons vinden

9.3 Anoniem Aalscholverstraat 34 21 dec. 2022

Het contact hebben wij als zeer goed ervaren, de collega op kantoor was ook altijd zeer behulpzaam en vriendelijk. Er wordt je veel werk uit handen genomen. De makelaar heeft ons voorzien van goed en...

9.0 Bart Tishauser Zuiderweg 60 16 dec. 2022

Kwaliteit pur sang en zoals makelaardij behoort te zijn. Goede begeleiding van begin tot eind met het gewenste resultaat.

10 Anoniem Bezembinderspad 4 16 dec. 2022

Het contact met makelaar Cas was prettig. Reageerde snel en accuraat. Daarnaast waren de adviezen duidelijk en deskundig.

9.8 Mevr. veltmaat Ponte Vecchio 48 16 dec. 2022

Cas is zowel onze aankoop als verkopend makelaar geweest. Tijdens het hele ver-aankoop proces zijn we door hem continue aan de arm mee genomen. Dit proces wordt door het kleinschalige kantoor...

9.0 Anoniem Herengracht 15 05 dec. 2022

Wim heeft een hele goede prijs bedongen voor ons bij de aankoop van ons nieuwe huis!! Hij is altijd bereikbaar en heeft de onderhandelingen tijdens zijn eigen vakantie nog afgerond. Ook bij de verkoop...

10 Mevr. veltmaat (gerichte aankoop) De Oeverlanden 99 01 nov. 2022

Kocken Makelaars de allerbeste makelaar die je je kunt wensen! We hebben de makelaars Wim en Cas voor zowel aan-als verkoop in de arm genomen. Dit heeft geresulteerd in een soepele, snelle verkoop en...

9.8 Anoniem Suze Groenewegstraat 119 05 okt. 2022

Gewoonweg goed gedaan. Telkens na iedere bezichtiging een terugkoppeling en uiteindelijk - in een neergaande markt - verkocht ruim boven de vraagprijs.

9.0 Dhr. Blaauboer Zuiderweg 131 05 okt. 2022

De makelaar met het grootste netwerk aan potentiele kopers in de regio, deskundigheid en waar nodig voldoende doorzettingsvermogen. Onze aankoop van deze woning is door Kocken verzorgd, ook de...

9.5 Anoniem Notarisappelstraat 1 13 sep. 2022

De makelaars bij Kocken zijn gepassioneerd en betrokken en hebben ons huis snel en tegen een goede prijs voor ons verkocht.

10 Anoniem Noorderpad 31 B 26 aug. 2022

Super Kantoor! In een veranderende markt snel geschakeld en goed advies gegeven. Tijdens het proces van verbouwen ook meegedacht wat handige keuzes zijn. Zou ze iedereen aanbevelen. Wim regelt het...

Jouw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Bezoekadres:
Kocken Makelaars
Plantsoengracht 1
1441 DE Purmerend

Back to top

Veranderende prijzen in de woningmarkt?

Vraag een gratis waardebepalingsgesprek aan

Meer informatie