Verkopen bij Kocken Makelaars

Al negentig jaar begeleiden wij kopers en verkopers met hoogwaardige dienstverlening, ongeëvenaarde kennis en integriteit. Dit alles vanuit de geest van persoonlijk maatwerk en in lijn met de eersteklas services van Kocken Makelaars.

Ik overweeg mijn huis te verkopen

Of wil je weten wat je huis waard is?

Dé makelaar van Purmerend

IJzersterke dienstverlening
Ons team is een geoliede machine van ervaren makelaars en een gedreven binnendienst. Bij ons heb je contact met één makelaar en geen vraag blijft onbeantwoord. Onze bezichtigingen kenmerken zich door enthousiasme. Kies je voor onze dienstverlening, dan kies je voor ontzorgen en deskundigheid. Wij zijn trots op onze vakkennis.
Vol ambitie!
Wij halen er alles uit wat erin zit en gaan geen uitdaging uit de weg! Een huis wordt in deze tijd hoe dan ook verkocht, maar wij zorgen er voor dat dit tegen de beste prijs én voorwaarden gebeurt.
Local Heroes
Met trots kunnen wij zeggen dat wij het langst bestaande makelaarskantoor zijn van Purmerend. Al 4 generaties is ons kantoor hier actief. Purmerend, de Beemster en omgeving hebben geen geheimen voor ons en daarmee ook uw woonwensen niet.
Huis verkopen

Zelf proberen?

Een woning verkopen, het lijkt zo makkelijk. Online is er genoeg informatie te vinden en met social media kom je al een heel eind. Toch is één essentiële eigenschap niet te vinden online: ervaring. Wij hebben die ervaring.

Deskundigheid inschakelen

Al meer dan 90 jaar om precies te zijn. Met ervaring komt marktkennis, gevoel voor timing en niet te vergeten een groot netwerk. Dit zorgt voor rust en zekerheid als het spannend wordt. Geloof ons, daar kan geen website of social network tegenop.

Geen onzekerheden

Door deze jarenlange ervaring met de verkoop en aankoop van woningen in Purmerend en omgeving, weten wij wat kopers beweegt. Naast ons lokale en regionale netwerk bieden wij als vievere makelaar een exclusief landelijk netwerk. Zo behartigen wij jouw belang maximaal.

Liever jouw woning onder de radar verkopen? Zet hem in de stille verkoop.

Ik overweeg mijn huis te verkopen

Of wil je weten wat je huis waard is?

Van eerste tot laatste contactmoment

Wij hebben als doel jou te begeleiden en adviseren gedurende het gehele verkoopproces, maar behartigen ook jouw belangen. Van eerste gesprek tot de sleuteloverdracht staan wij je bij. Van hulp bij het opstellen van een energielabel, bouwkundige keuring tot juridische aspecten, je hebt altijd je eigen adviseur die tussen jou en de wederpartij staat.

Vast contactpersoon

Eén van onze makelaars - die jouw vaste contactpersoon blijft tijdens het gehele proces - bespreekt samen met jou een passend plan van aanpak, de te volgen verkoopstrategie en de te verwachten verkooptijd. Dit alles in 7 heldere stappen.

Extra informatie voor de inhoudelijke lezer

  1. Kennis maken
  2. Marktanalyse en waardebepaling
  3. Persoonlijk verkoopplan
  4. De bezichtigingen
  5. De onderhandelingen
  6. De koopovereenkomst
  7. De notaris

Wij nemen je mee

Wij komen allemaal uit de regio Purmerend en kennen het dan ook op ons duimpje. Wij kunnen jou dus alles vertellen over een bepaalde wijk of straat. Klanten komen bij ons kantoor om ontzorgd te worden. Geen verkooppraatjes of half werk, wanneer je bij ons een opdracht neerlegt kun je de beste kwaliteit verwachten.

Kocken Makelaars neemt je stap voor stap mee

Je huis verkopen met een makelaar die van de hoed en de rand weet.

Denk jij eraan om je woning te verkopen? Denk dan aan Kocken Makelaars! Wij gaan graag vrijblijvend met je in gesprek om te kijken wat we voor jou kunnen betekenen. En natuurlijk of de klik er is. Neem gerust telefonisch contact met ons op of via de mail!

Gratis verkoopgesprek? Laat je gegevens achter en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Kennis maken

Ben je van plan jouw huis te verkopen? Dan komen wij graag langs om jouw woning zorgvuldig te bekijken en om jouw wensen te inventariseren. Uiteraard vertellen wij je ook over ons kantoor en wat je van ons kunt verwachten. Deze afspraak is geheel vrijblijvend.

Marktanalyse en waardebepaling

Na het kennismakingsgesprek stellen wij een verkoopvoorstel voor u op. In dit voorstel worden de waarde en de vraagprijs geadviseerd op basis van onder andere de locatie, het aantal m² woonoppervlakte, het afwerkingsniveau, de courantheid en de marktomstandigheden. De waarde wordt mede onderbouwd door recente verkooptransacties van vergelijkbare woningen in de buurt. Ook het huidige aanbod op de markt wordt geanalyseerd. Al deze informatie verwerken we in het verkoopvoorstel welke u daarna per mail ontvangt.

Persoonlijk verkoopplan

Of het nu gaat om een appartement of een vrijstaande villa, ieder verkoopplan is uniek. Wij zien het als onze taak om iedere keer de juiste meerwaarde te belichten. Dan is de optimale toegevoegde waarde hiervan het resultaat. Jouw huis verdient alle aandacht. Daarom verzorgen wij een mix van verschillende media. Deze nemen we graag samen met jou door om zo tot het beste plan te komen.

Bezichtigingen

Vanzelfsprekend begeleidt en coördineert de makelaar de bezichtigingen. De makelaar neemt direct na de bezichtiging telefonisch contact op om verslag uit te brengen.

Onderhandelingen

De expertise van onze makelaars zorgt in de onderhandelingsfase voor rust en vertrouwen. Met zorgvuldig advies en een open houding komen we altijd tot een optimale overeenkomst.

Koopovereenkomst

Nadat de onderhandelingen succesvol zijn afgerond, wordt de koopovereenkomst opgesteld. Hierin worden alle gemaakte afspraken schriftelijk bevestigd. Het is in ieders belang dat deze akte zorgvuldig wordt doorgelezen. Bij onduidelijkheden kan altijd onze makelaar geraadpleegd worden. Na ondertekening is de koopovereenkomst van jouw woning gesloten. De koper ontvangt een afschrift van de akte. Vanaf dit moment heeft de koper nog drie dagen wettelijke bedenktijd, waarin alsnog van de koop kan worden afgezien.

De notaris

Alle documenten en relevante stukken gaan samen met een kopie van jouw identiteitsbewijs naar de notaris. Uiteraard gaat dit conform de regels van het AVG. Een aantal dagen voor de oplevering krijg je van de notaris een concept van de leveringsakte en een nota van afrekening. Ook hier geldt dat alle documenten zorgvuldig door gelezen dienen te worden. Er wordt een afspraak gemaakt met de notaris voor het tekenen van de akte van levering op de datum van eigendomsoverdracht. Voor de overdracht vindt de inspectie plaats. Nadat jij de documenten bij de notaris hebt getekend, ben je officieel geen eigenaar meer van de woning. Gefeliciteerd, jouw woning is verkocht!

Ik overweeg mijn huis te verkopen

Wat klanten van ons vinden

10 Joke Bruins 25 apr. 2023

Top makelaar! Zeer zorgvuldig, uitstekende begeleiding! Een aanrader.

9.8 Mevr. Klinkert Purmerenderweg 149 27 feb. 2023

Ik kan Wim Kocken echt aanraden als makelaar. Kritisch, kundig en zeer inlevend in de situatie waarin ik verkeerde bij de aankoop van mijn huis. En bovendien ook nog eens makelaar waar je mee kunt...

10 Anoniem Anne Franklaan 499 21 feb. 2023

Het contact met Kocken Makelaars heb ik als zeer positief ervaren. Wim was zowel per mail, telefonisch als per app bereikbaar en ook buiten de reguliere werktijden om. Ook in het weekend konden we met...

9.0 Anoniem Port Saidweg 61 17 feb. 2023

Hele prettige samenwerking en erg vriendelijk. Duidelijke communicatie hoe te handelen en een mooi resultaat met een bod boven de vraagprijs.

9.2 Anoniem Kromme Leimuidenstraat 20 hs 17 feb. 2023

Het contact met Wim en de rest van het kantoor is altijd zeer plezierig en professioneel. Wim heeft ondanks een wat moeilijkere markt toch onze verwachtingen voldaan. We kunnen Kocken zeker...

10 Michelle Westerveld Hortlijnhof 24 15 feb. 2023

Contact met de makelaar was super. Top team bij Kocken makelaars. Zij hebben ons geholpen met het aankopen van onze nieuwe woning en het verkopen van onze oude woning. Blij dat we voor hun hebben...

10 Anoniem Kerkstraat 15 15 feb. 2023

Zoals altijd hadden we weer een uitstekende ervaring met Kocken. Niet alleen zijn deskundigheid, vriendelijkheid en kennis steken er altijd bovenuit, maar vooral het persoonlijke contact en de juiste...

9.8 Anoniem De Hooge Weere 29 09 feb. 2023

Kocken Makelaars heeft ons zeer goed en professioneel begeleidt met de aankoop van onze nieuwe woning. Vanaf de bezichtiging tot aan de onderhandeling werden wij goed op de hoogte gehouden. Door de...

8.0 Anoniem Purmerenderweg 127 08 feb. 2023

We hebben heel fijn contact gehad met Kocken makelaars. Zijn heel goed en deskundig geadviseerd en zij hebben de onderhandelingen namens ons behartigd. Ook was/ is geen vraag te gek en voelt het heel...

9.8 Anoniem Bouwen Loenstraat 5 08 feb. 2023

Super makelaar! Vanaf het begin tot het eind hebben ze voor ons klaar gestaan. Ze zijn goed te bereiken. Er was een goede een duidelijke communicatie. Ook werd alles goed in overeenstemming met ons...

Jouw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Bezoekadres:
Kocken Makelaars
Plantsoengracht 1
1441 DE Purmerend

Back to top

Veranderende prijzen in de woningmarkt?

Vraag een gratis waardebepalingsgesprek aan

Meer informatie