Hypotheekadvies nodig?Nieuwe hypotheek afsluiten

Je hypotheek heeft grote invloed op jouw dagelijks leven. Een groot deel van je maandlast wordt tenslotte bepaald door je hypotheek. Als hypotheekadviseur luisteren we daarom heel goed naar jouw persoonlijke verhaal. Tot welke koopsom kun je gaan? Wat zijn de woonlasten die je kunt verwachten? Wat is haalbaar gezien jouw inkomsten en uitgaven? Kocken Makelaars heeft deskundige, onafhankelijke externe adviseurs, die precies aan kunnen geven wat jouw mogelijkheden zijn. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Het afsluiten van de juiste hypotheek, begint dus bij het zorgvuldig in kaart brengen van jouw situatie. Pas dan geven we je een persoonlijk hypotheek advies over de juiste hypotheekvorm en de meest gunstige geldverstrekker. Een advies over een hypotheek staat nooit op zich. Een goed advies houdt altijd rekening met jouw persoonlijke omstandigheden: je leeftijd, gezinssamenstelling, bestedingspatroon nu en in de toekomst, verzekeringen, leningen en verwachte inkomsten. Kortom: wat wil jij nu en morgen kwijt zijn aan je woning?

Advies over nieuwe hypotheek

Hoe kunnen wij je helpen?

Wil je weten hoeveel je kunt lenen of wil jij advies over je (nieuwe) hypotheek? Dat kan op verschillende manieren bij onze adviseurs. Op welke manier jij advies wilt inwinnen is aan jou, wij helpen je er graag bij.

  • Online advies
  • Bij ons op kantoor
  • Adviseur bij je thuis

Plan een adviesgesprek

Hoeveel kun jij lenen?

Als je een huis wilt kopen, is het handig om te weten hoeveel je kunt lenen. De rente is nog steeds laag, wat erg gunstig is voor het bedrag dat jij kunt lenen. Wil je de mogelijkheden bekijken wat betreft jouw ideale hypotheek? Neem dan contact op met één van onze adviseurs voor een vrijblijvend en gratis adviesgesprek. De hypotheekadviseur legt je alles uit over de hypotheek berekening en de regels en wetten. Wij bieden je een heldere kijk op hypotheken en alles wat er bij komt kijken.

Bestaande hypotheek veranderen

Een hypotheek loopt vaak tientallen jaren door. In die tijd kan er veel gebeuren in je leven. Leuke dingen zoals een nieuwe baan of gezinsuitbreiding. Maar ook tegenslagen zoals een scheiding of sterfgeval. Misschien wil je gebruik maken van je overwaarde of een tweede hypotheek aanvragen om je woning te verbouwen? Zo zijn er veel aanleidingen om je bestaande hypotheek te veranderen. Kocken Makelaars helpt je verder met duidelijk advies en verstandige hypotheekoplossingen.

Advies oversluiten huidige hypotheek

Onafhankelijk
Bij het kopen van een huis komt ontzettend veel kijken. Hoe regel je je hypotheek? En welke hypotheek past het beste jouw situatie? Daar zijn wij voor. Wij helpen je met al je vragen en geven inzicht zodat jij de juiste keuze kan maken.
Deskundige adviseurs
Met jarenlange ervaring zijn wij jouw partner op het gebied van financiële dienstverlening. Wij houden rekening met jouw situatie. Niet alleen van nu, maar ook van later. Wij vinden daarom altijd een passende oplossing.
Alles onder één dak
Doordat de disciplines hypotheken en makelaardij bij ons onder één dak vallen, kunnen we snel schakelen. In de huidige markt een groot voordeel. De lijnen zijn kort. Bij ons kun je rekenen op een totaaladvies.

Onafhankelijk advies

Onze financieel adviseurs zijn onafhankelijk en maken voor jou een open vergelijking tussen alle aanbieders. Wij kijken verder dan alleen de rente en wegen factoren als looptijd, flexibiliteit en aanvullende condities zorgvuldig voor je af. Alleen zo kun jij de juiste keuze maken. Wil je een goed en onafhankelijk advies door één van onze externe adviseurs? Bel ons kantoor op 0299 - 42 88 88 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan met jou contact op.

Gratis hypotheekadvies aanvragen

Jouw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Bezoekadres:
Kocken Makelaars
Plantsoengracht 1
1441 DE Purmerend

Back to top

Nieuwbouw Kwadijkerpark

De verkoop van Kwadijkerpark Fase 2a2 is gestart!

Lees meer