De makelaar voor woningen in het hogere segment

Op funda beoordeeld met een: 9,6

Woningverkoop voor het hogere segment

Voor de verkoop van uw woning in het hogere segment is een andere aanpak vereist om het hoogst haalbare resultaat te behalen. Uw persoonlijke vastgoedteam weet exact hoe zij met de juiste (online) tools en tone of voice uw exclusieve woning optimaal in de markt zet. Onze op maat gemaakte verkoopstrategie en werkwijze levert u zonder twijfel de beste koper op voor uw woning.

Maak kennis met de makelaar

Exclusief aanbod Kocken Makelaars

Deskundige makelaar met kennis van de exclusieve woningmarkt

Bent u op zoek naar een ervaren makelaar die uw woning kan verkopen in het hogere segment? Onze deskundige makelaar voorziet u van het juiste advies over uw woning. Kocken Makelaars is al sinds 1932 actief in regio Purmerend en de Beemster. Wij kennen de exclusieve woningmarkt en weten hoe wij het beste resultaat kunnen behalen met uw woning.

Nodig onze makelaar uit

Uw persoonlijke vastgoedteam

Zodra u uw woning verkoopt met Kocken Makelaars ervaart u het direct: uw persoonlijke vastgoedteam weet exact hoe uw woning het beste in de markt kan worden gezet. Omdat uw woning in een hogere prijsklasse valt, is een aangepaste verkooptactiek vereist. En die tactiek beheerst ons team tot in de puntjes. Wilt u dit ook ervaren? Maak gerust kennis met onze makelaar en frisse werkwijze.

Nodig onze makelaar uit

Kocken Wim met bord

Exclusief woningaanbod

Maak vrijblijvend kennis met de NVM makelaar

Om er zeker van te zijn dat u een goed gevoel heeft bij Kocken Makelaars, kunt u vrijblijvend kennis maken met onze makelaar. Hij vertelt u in een eerste gesprek wat u kunt verwachten van het verkooptraject, wat uw woning waard is en welke verkoopstrategie wij u adviseren. Vanzelfsprekend is deze service gratis en vrijblijvend.

Afspraak maken? Wij nemen contact met u op

Kocken makelaars exclusief wonen

Bezoekadres:
Kocken Makelaars
Plantsoengracht 1
1441 DE Purmerend

Back to top

Nieuwbouw Kwadijkerpark

De verkoop van Kwadijkerpark Fase 2a2 is gestart!

Lees meer