Makelaar NoordbeemsterHuis verkopen Noordbeemster

Woon jij in regio Noordbeemster en wil je jouw woning verkopen? Het is begrijpelijk dat je niet weet waar je moet beginnen. Onze makelaar begeleidt je in het gehele proces van A tot Z, passend bij jouw situatie. Zo wordt de verkoop van jouw huis geheid een succes. Benieuwd hoe we je verder kunnen helpen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan! Hierin brengen we graag samen met jou de mogelijkheden in kaart.

Wonen in Noordbeemster

Kleinste dorp van de Beemster
Noordbeemster is het kleinste dorp in de Beemster. Het dorp heeft 610 inwoners. Dit maakt het een gezellig 'ons kent ons' dorp.
Flaes orgel
In de kerk van Noordbeemster staat een Flaes orgel uit 1887. Dit orgel is het enige orgel dat nog met de hand van lucht wordt voorzien.
Bruisend dorp
Hoewel het dorp niet heel groot is, ben je er wel van alle gemakken voorzien. Zo heb je een school, verschillende winkels en een café!

Huis kopen Noordbeemster

Op zoek naar een woning in Noordbeemster maar je droomwoning nog niet aan de haak kunnen slaan? Eén van onze aankoopmakelaars helpt je graag verder! Door het inschakelen van een aankoopmakelaar sta je sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. We werken namelijk in jouw belang en zorgen voor de beste prijs en voorwaarden.

Aankoopmakelaar Noordbeemster

Heb jij eindelijk dé woning waar je naar zocht in Noordbeemster en ben je helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. Onze aankoopmakelaars hebben jarenlange ervaring met aankopen van een huis in Noordbeemster.

Huis kopen Noordbeemster

Taxatie Noordbeemster

Ben je nog niet zeker of je je woning wilt verkopen en wil je graag eerst weten wat de waarde is van je huis? Een taxatie bij onze makelaar kan je hier verder bij helpen! Je ontvangt een compleet taxatierapport, die ook kan worden ingezet voor een hypotheek van je nieuwe woning of wijziging van je huidige hypotheek.

Gratis waardebepaling Noordbeemster

Twijfel je over de verkoop van je woning en is voor jou de waarde van je woning doorslaggevend? Een gratis waardebepaling biedt inzicht. Daarnaast biedt het je een richtlijn voor de prijsklasse voor de zoektocht naar een nieuwe woning. Benieuwd naar de waarde van jouw woning in de huidige markt? Vraag dan nu de gratis waardebepaling aan bij Kocken Makelaars.

Huis aankopen of verkopen in Noordbeemster?

Onze makelaars helpen je graag verder!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust.

Heb jij je droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in

Bezoekadres:
Kocken Makelaars
Plantsoengracht 1
1441 DE Purmerend

Back to top

Nieuwbouw Kwadijkerpark

De verkoop van Kwadijkerpark Fase 2a2 is gestart!

Lees meer