Waarom Kocken Makelaars? Wij doen je deze 5 beloftes!5 stappen naar de beste deal

Het is logisch dat je niet over één nacht ijs gaat wanneer je een makelaar kiest. Wij zetten in ieder geval alles op alles voor onze klanten en doen deze 5 beloftes. Gevaarlijk om beloftes te doen? Nee hoor, wij komen onze beloftes na!


1. Onder aan de streep is Kocken het beste voor jouw portemonnee

In deze markt verkopen huizen zichzelf, maar wij gaan voor niets minder dan de beste deal. Wij zijn niet het goedkoopste kantoor, maar zorgen wel voor de hoogste opbrengst bij de verkoop van jouw woning. Wel zo fijn voor je portemonnee!

2. Soepele samenwerking

Wij zijn actief, snel bereikbaar en helpen je graag bij al je woonvragen. Bij ons heb je contact met één makelaar, iemand die goed op de hoogte is van jouw persoonlijke situatie. Wij zorgen ervoor dat je van iedere stap in het proces op de hoogte bent door een groepsapp in WhatsApp aan te maken. Zo kun jij je makelaar altijd gemakkelijk bereiken. Vragen? Stuur ons gerust een appje, ook 's avonds is dat geen enkel probleem.

  0 +

  aantal woningen in de verkoop

  0 +

  aantal transacties afgelopen jaar

  0 +

  volgers op social media

  3. Uitmuntende woningpresentatie

  Wij zetten jouw woning in de spotlights. Op funda zorgen we ervoor dat deze er tussenuit springt. Hoe we dat doen? Onder andere door de "Blikvanger" op funda. Met deze tool krijgt jouw woning 33% meer views dan een reguliere funda plaatsing. Daarnaast werken we met een uitgekiende marketingstrategie. Wij maken de mooiste foto's van jouw woning, waardoor deze echt tot zijn recht komen. We werken met 360 graden foto's, (drone) video's en interactieve plattegronden. Ook zetten wij social media marketing in om zoveel mogelijk aandacht voor jouw woning te genereren. We mogen dan wel 90 jaar bestaan, we zijn helemaal op de hoogte van de nieuwste marketing instrumenten!

  4. Wij houden van een uitdaging

  Ambitie vinden wij geen vies woord. Van het verkopen van een 'moeilijk' pand worden we blij, want we zetten onze kennis en ervaring graag voor jou in. Tijdens het onderhandelingsproces zetten we alles op alles en ook onze aankoopklanten kunnen rekenen op onze tomeloze inzet.

  Social media

  5. Al sinds 1932 een goede naam

  Wij zijn een jong team, maar ons kantoor bestaat al sinds 1932. Ervaring in de regio Groot-Amsterdam is al een aantal generaties in huis. Wij zijn trots op het feit dat veel van onze relaties terugkerende klanten zijn. Wat ons betreft is dat het beste visitekaartje voor ons kantoor. Ethiek staat bij ons hoog in het vaandel en al onze medewerkers hebben een gedegen opleiding bij de NVM doorlopen. Wij hebben het antwoord op al je woonvragen!

  Hebben wij je overtuigd? Wij drinken graag een kop koffie met je om kennis te maken!

  Ik wil graag een kop koffie komen drinken

  Eerlijke reviews

  10 Mevr. Muk van Lil Oranjestraat 7 27 mei 2024

  Super fijne makelaar, werken al jaren samen. Dankjewel toppers! Heel blij met jullie harde werk en fijne begeleiding.

  10 Anoniem Nageljongenstraat 29 14 mei 2024

  Alles verliep geweldig, ik ben wederom zeer tevreden met Marjolein en het team van Kocken! Zeker een aanrader!

  10 Anoniem Zambezilaan 302 23 apr. 2024

  Was heel fijn om met Cas van Kocken makelaar te werken. Hij dacht ook met ons mee in onze zoektocht. Was altijd goed bereikbaar en luisterde goed naar onze wensen. Zeker aanrader!

  10 Anoniem Plantsoengracht 6 18 apr. 2024

  Contact met onze makelaar Wim liep erg goed en snel, hij loopt een stapje harder en om het doel te bereiken en met resultaat! Wij zouden Kocken Makelaars dus zeker aanbevelen.

  10 Mevr. Muk van Lil Woudagemaal 37 16 apr. 2024

  Super fijne persoonlijke makelaar! De verkoop en het contact verliepen soepel en we zijn goed geholpen.

  9.3 Dhr. Coesel Westersteeg 1 G 16 apr. 2024

  Vriendelijk en zeer deskundig geholpen. Zonder de aankoopmakelaar hadden we dit resultaat in de onderhandelingen niet kunnen bereiken.

  9.0 Anoniem Zuiderweg 60 A 23 feb. 2024

  Geen dertien in een dozijn, maar een makelaar met een persoonlijke touch! Voelt vertrouwd en deskundig!

  8.5 Carla Greiner Fonteinkruid 12 25 jan. 2024

  Het contact verliep soepel. Je kan altijd een beroep op ze doen. Waar nodig waren ze er voor je. Ze zijn altijd aanspreekbaar. Ik vond het prettig werken met ze.

  8.0 Mevr. Tump Haarspitstraat 37 25 jan. 2024

  Re makelaar heb mijn fantastische geholpen. Ik hoefde maar te bellen hij ging voor mij aan de gang De secretaresse ook niet vergeten die was ook top.

  10 Cynthia Dregmans 24 jan. 2024

  Fijne makelaar met oog voor zijn cliënten.

  Bezoekadres:
  Kocken Makelaars
  Plantsoengracht 1
  1441 DE Purmerend

  Back to top

  Nieuwbouw Kwadijkerpark

  De verkoop van Kwadijkerpark Fase 2a2 is gestart!

  Lees meer