Waarom Kocken Makelaars? Wij doen je deze 5 beloftes!5 stappen naar de beste deal

Het is logisch dat je niet over één nacht ijs gaat wanneer je een makelaar kiest. Wij zetten in ieder geval alles op alles voor onze klanten en doen deze 5 beloftes. Gevaarlijk om beloftes te doen? Nee hoor, wij komen onze beloftes na!


1. Onder aan de streep is Kocken het beste voor jouw portemonnee

In deze markt verkopen huizen zichzelf, maar wij gaan voor niets minder dan de beste deal. Wij zijn niet het goedkoopste kantoor, maar zorgen wel voor de hoogste opbrengst bij de verkoop van jouw woning. Wel zo fijn voor je portemonnee!

2. Soepele samenwerking

Wij zijn actief, snel bereikbaar en helpen je graag bij al je woonvragen. Bij ons heb je contact met één makelaar, iemand die goed op de hoogte is van jouw persoonlijke situatie. Wij zorgen ervoor dat je van iedere stap in het proces op de hoogte bent door een groepsapp in WhatsApp aan te maken. Zo kun jij je makelaar altijd gemakkelijk bereiken. Vragen? Stuur ons gerust een appje, ook 's avonds is dat geen enkel probleem.

  0 +

  aantal woningen in de verkoop

  0 +

  aantal transacties afgelopen jaar

  0 +

  volgers op social media

  3. Uitmuntende woningpresentatie

  Wij zetten jouw woning in de spotlights. Op funda zorgen we ervoor dat deze er tussenuit springt. Hoe we dat doen? Onder andere door de "Blikvanger" op funda. Met deze tool krijgt jouw woning 33% meer views dan een reguliere funda plaatsing. Daarnaast werken we met een uitgekiende marketingstrategie. Wij maken de mooiste foto's van jouw woning, waardoor deze echt tot zijn recht komen. We werken met 360 graden foto's, (drone) video's en interactieve plattegronden. Ook zetten wij social media marketing in om zoveel mogelijk aandacht voor jouw woning te genereren. We mogen dan wel 90 jaar bestaan, we zijn helemaal op de hoogte van de nieuwste marketing instrumenten!

  4. Wij houden van een uitdaging

  Ambitie vinden wij geen vies woord. Van het verkopen van een 'moeilijk' pand worden we blij, want we zetten onze kennis en ervaring graag voor jou in. Tijdens het onderhandelingsproces zetten we alles op alles en ook onze aankoopklanten kunnen rekenen op onze tomeloze inzet.

  Social media

  5. Al sinds 1932 een goede naam

  Wij zijn een jong team, maar ons kantoor bestaat al sinds 1932. Ervaring in de regio Groot-Amsterdam is al een aantal generaties in huis. Wij zijn trots op het feit dat veel van onze relaties terugkerende klanten zijn. Wat ons betreft is dat het beste visitekaartje voor ons kantoor. Ethiek staat bij ons hoog in het vaandel en al onze medewerkers hebben een gedegen opleiding bij de NVM doorlopen. Wij hebben het antwoord op al je woonvragen!

  Hebben wij je overtuigd? Wij drinken graag een kop koffie met je om kennis te maken!

  Ik wil graag een kop koffie komen drinken

  Eerlijke reviews

  10 Cynthia Dregmans 24 jan. 2024

  Fijne makelaar met oog voor zijn cliënten.

  9.5 Anoniem Drontermeer 7 20 okt. 2023

  Prettige makelaar, goede deskundige begeleiding. Afspraken duidelijk en correct, goede service, goed resultaat. Dank!

  9.0 Anoniem Hoefblad 1 18 okt. 2023

  Contact ging erg soepel Heb het geheel in hun handen gelegd En alles aan hun overgelaten Alles super geregeld En zeker met het resultaat Marjolein is een toppertje

  10 Anoniem Hugo de Grootstraat 33 17 okt. 2023

  Hele fijne makelaar. Kennis van zaken, goed bereikbaar, professionele communicatie en daardoor ons huis binnen een week verkocht. Wij zouden zo weer met Kocken in zee gaan. Al hopen we voorlopig niet...

  9.0 Mevr. Gerty de Klerk Zuiderpad 93 17 okt. 2023

  Uitstekende makelaar, altijd bereikbaar, goede kennis en service. Zeker aan te raden. Goed contact.

  9.8 Anoniem Klaproos 16 14 okt. 2023

  Goed, voelde gelijk vertrouwd. Altijd bereikbaar en/of snelle respons. Goede begeleiding, duidelijkheid.

  10 Anoniem Oud-Raeffeldamweg 3 26 jul. 2023

  Het proces rond de verkoop is uitstekend verlopen. De makelaar heeft ons constant op de hoogte gehouden en goed geadviseerd. De woning is voor een hogere prijs verkocht dan op voorhand verwacht. Ik...

  9.0 Anoniem Weidemolen 20 21 jul. 2023

  Zeer deskundig advies, tijdens bouwkundig onderzoek aanwezig en gewezen op belangrijke punten.. Allert op bieding en direct contact met makelaar van verkopende partij.

  9.2 Dhr. Koper Binnenbuurt 23 16 jul. 2023

  Super fijn makelaarskantoor! Denkt mee, komt met goede ideeën en weet wat er in de markt speelt en hoe daarop te anticiperen.

  10 Mevr. Kim Loenen Houtrib 86 16 jul. 2023

  Kocken makelaars heeft ons boven onze verwachting geholpen. De makelaar nam alle tijd voor ons en was goed bereikbaar voor advies en vragen. De makelaar was eerlijk en heeft veel kennis van de...

  Bezoekadres:
  Kocken Makelaars
  Plantsoengracht 1
  1441 DE Purmerend

  Back to top

  Nieuwbouw Kwadijkerpark

  De verkoop van Kwadijkerpark Fase 2a1 is gestart!

  Lees meer