Waarom Kocken Makelaars? Wij doen je deze 5 beloftes!5 stappen naar de beste deal

Het is logisch dat je niet over één nacht ijs gaat wanneer je een makelaar kiest. Wij zetten in ieder geval alles op alles voor onze klanten en doen deze 5 beloftes. Gevaarlijk om beloftes te doen? Nee hoor, wij komen onze beloftes na!


1. Onder aan de streep is Kocken het beste voor jouw portemonnee

In deze markt verkopen huizen zichzelf, maar wij gaan voor niets minder dan de beste deal. Wij zijn niet het goedkoopste kantoor, maar zorgen wel voor de hoogste opbrengst bij de verkoop van jouw woning. Wel zo fijn voor je portemonnee!

2. Soepele samenwerking

Wij zijn actief, snel bereikbaar en helpen je graag bij al je woonvragen. Bij ons heb je contact met één makelaar, iemand die goed op de hoogte is van jouw persoonlijke situatie. Wij zorgen ervoor dat je van iedere stap in het proces op de hoogte bent door een groepsapp in WhatsApp aan te maken. Zo kun jij je makelaar altijd gemakkelijk bereiken. Vragen? Stuur ons gerust een appje, ook 's avonds is dat geen enkel probleem.

  36 +

  aantal woningen in de verkoop

  97 +

  aantal transacties afgelopen jaar

  2.645 +

  volgers op social media

  3. Uitmuntende woningpresentatie

  Wij zetten jouw woning in de spotlights. Op funda zorgen we ervoor dat deze er tussenuit springt. Hoe we dat doen? Onder andere door de "Blikvanger" op funda. Met deze tool krijgt jouw woning 33% meer views dan een reguliere funda plaatsing. Daarnaast werken we met een uitgekiende marketingstrategie. Wij maken de mooiste foto's van jouw woning, waardoor deze echt tot zijn recht komen. We werken met 360 graden foto's, (drone) video's en interactieve plattegronden. Ook zetten wij social media marketing in om zoveel mogelijk aandacht voor jouw woning te genereren. We mogen dan wel 90 jaar bestaan, we zijn helemaal op de hoogte van de nieuwste marketing instrumenten!

  4. Wij houden van een uitdaging

  Ambitie vinden wij geen vies woord. Van het verkopen van een 'moeilijk' pand worden we blij, want we zetten onze kennis en ervaring graag voor jou in. Tijdens het onderhandelingsproces zetten we alles op alles en ook onze aankoopklanten kunnen rekenen op onze tomeloze inzet.

  Social media

  5. Al sinds 1932 een goede naam

  Wij zijn een jong team, maar ons kantoor bestaat al sinds 1932. Ervaring in de regio Groot-Amsterdam is al een aantal generaties in huis. Wij zijn trots op het feit dat veel van onze relaties terugkerende klanten zijn. Wat ons betreft is dat het beste visitekaartje voor ons kantoor. Ethiek staat bij ons hoog in het vaandel en al onze medewerkers hebben een gedegen opleiding bij de NVM doorlopen. Wij hebben het antwoord op al je woonvragen!

  Hebben wij je overtuigd? Wij drinken graag een kop koffie met je om kennis te maken!

  Ik wil graag een kop koffie komen drinken

  Eerlijke reviews

  10 Anoniem Noorderpad 31 B 26 aug. 2022

  Super Kantoor! In een veranderende markt snel geschakeld en goed advies gegeven. Tijdens het proces van verbouwen ook meegedacht wat handige keuzes zijn. Zou ze iedereen aanbevelen. Wim regelt het...

  10 Anoniem Zuiderpad 14 A 04 jul. 2022

  De makelaar heeft het verkoopproces naar verwachting en tevredenheid begeleid. Het contact was erg prettig en werden goed geinformeerd.

  10 Mevr. Tonneke Holslag Aletta Jacobslaan 44 13 jun. 2022

  Fijn persoonlijk contact met de makelaar gehad. Kocken makelaars zijn deskundig en kennen de markt. Al meerdere keren een huis verkocht via Kocken Makelaars en altijd fijne ervaring gehad.

  8.8 Anoniem Grootzeil 197 16 mrt. 2022

  Professionele en zeer vriendelijke makelaar. Alles keurig verzorgd en geregeld. Een echte aanrader!!

  9.8 Anoniem Kruidenierspeerstraat 5 08 mrt. 2022

  een professioneel en kundig makelaarskantoor. Het aankooptraject is op een fijne wijze uit handen genomen.

  9.0 Anoniem Yellowstone 29 07 mrt. 2022

  De complete verkoop uit handen kunnen geven aan deze professionals. Van het eerste advies tot aan de overdracht was alles zeer goed geregeld en zijn wij compleet ontzorgd. Bedankt team Kocken...

  10 Anoniem Achterdijk 20 F 03 mrt. 2022

  Alles klopte. Kocken is niet de goedkoopste maar in mijn ervaring wel de beste en meest deskundige makelaar.

  9.8 Anoniem Beets 35 27 feb. 2022

  Kocken Makelaars heeft een fantastisch team mensen. Goed bereikbaar, behulpzaam, enthousiast en reageren snel.

  9.8 Mevr. Scucces - Blauw Purmerenderweg 180 21 feb. 2022

  Wim Kocken is een enthousiaste en zeer gedreven makelaar. Ook het team van Kocken Makelaars is vriendelijk, goed bereikbaar en reageren snel.

  9.0 Anoniem Geersstraat 39 07 feb. 2022

  Ondanks de moeilijke markt heeft Kocken Makelaars mij geholpen het huis te vinden wat aan al mijn wensen voldeed en ze regelden alles! Een heel fijne, vriendelijke en effectieve makelaar.

  Bezoekadres:
  Kocken Makelaars
  Plantsoengracht 1
  1441 DE Purmerend

  Back to top