Waarom Kocken Makelaars? Wij doen je deze 5 beloftes!5 stappen naar de beste deal

Het is logisch dat je niet over één nacht ijs gaat wanneer je een makelaar kiest. Wij zetten in ieder geval alles op alles voor onze klanten en doen deze 5 beloftes. Gevaarlijk om beloftes te doen? Nee hoor, wij komen onze beloftes na!


1. Onder aan de streep is Kocken het beste voor jouw portemonnee

In deze markt verkopen huizen zichzelf, maar wij gaan voor niets minder dan de beste deal. Wij zijn niet het goedkoopste kantoor, maar zorgen wel voor de hoogste opbrengst bij de verkoop van jouw woning. Wel zo fijn voor je portemonnee!

2. Soepele samenwerking

Wij zijn actief, snel bereikbaar en helpen je graag bij al je woonvragen. Bij ons heb je contact met één makelaar, iemand die goed op de hoogte is van jouw persoonlijke situatie. Wij zorgen ervoor dat je van iedere stap in het proces op de hoogte bent door een groepsapp in WhatsApp aan te maken. Zo kun jij je makelaar altijd gemakkelijk bereiken. Vragen? Stuur ons gerust een appje, ook 's avonds is dat geen enkel probleem.

  0 +

  aantal woningen in de verkoop

  0 +

  aantal transacties afgelopen jaar

  0 +

  volgers op social media

  3. Uitmuntende woningpresentatie

  Wij zetten jouw woning in de spotlights. Op funda zorgen we ervoor dat deze er tussenuit springt. Hoe we dat doen? Onder andere door de "Blikvanger" op funda. Met deze tool krijgt jouw woning 33% meer views dan een reguliere funda plaatsing. Daarnaast werken we met een uitgekiende marketingstrategie. Wij maken de mooiste foto's van jouw woning, waardoor deze echt tot zijn recht komen. We werken met 360 graden foto's, (drone) video's en interactieve plattegronden. Ook zetten wij social media marketing in om zoveel mogelijk aandacht voor jouw woning te genereren. We mogen dan wel 90 jaar bestaan, we zijn helemaal op de hoogte van de nieuwste marketing instrumenten!

  4. Wij houden van een uitdaging

  Ambitie vinden wij geen vies woord. Van het verkopen van een 'moeilijk' pand worden we blij, want we zetten onze kennis en ervaring graag voor jou in. Tijdens het onderhandelingsproces zetten we alles op alles en ook onze aankoopklanten kunnen rekenen op onze tomeloze inzet.

  Social media

  5. Al sinds 1932 een goede naam

  Wij zijn een jong team, maar ons kantoor bestaat al sinds 1932. Ervaring in de regio Groot-Amsterdam is al een aantal generaties in huis. Wij zijn trots op het feit dat veel van onze relaties terugkerende klanten zijn. Wat ons betreft is dat het beste visitekaartje voor ons kantoor. Ethiek staat bij ons hoog in het vaandel en al onze medewerkers hebben een gedegen opleiding bij de NVM doorlopen. Wij hebben het antwoord op al je woonvragen!

  Hebben wij je overtuigd? Wij drinken graag een kop koffie met je om kennis te maken!

  Ik wil graag een kop koffie komen drinken

  Eerlijke reviews

  10 Anoniem Oud-Raeffeldamweg 3 26 jul. 2023

  Het proces rond de verkoop is uitstekend verlopen. De makelaar heeft ons constant op de hoogte gehouden en goed geadviseerd. De woning is voor een hogere prijs verkocht dan op voorhand verwacht. Ik...

  9.0 Anoniem Weidemolen 20 21 jul. 2023

  Zeer deskundig advies, tijdens bouwkundig onderzoek aanwezig en gewezen op belangrijke punten.. Allert op bieding en direct contact met makelaar van verkopende partij.

  9.2 Dhr. Koper Binnenbuurt 23 16 jul. 2023

  Super fijn makelaarskantoor! Denkt mee, komt met goede ideeën en weet wat er in de markt speelt en hoe daarop te anticiperen.

  10 Mevr. Kim Loenen Houtrib 86 16 jul. 2023

  Kocken makelaars heeft ons boven onze verwachting geholpen. De makelaar nam alle tijd voor ons en was goed bereikbaar voor advies en vragen. De makelaar was eerlijk en heeft veel kennis van de...

  9.0 Dhr. Ronny Bier Kolenbergstraat 47 11 jun. 2023

  Goed en prettig contact. Betrouwbaar en eerlijk. Deskundig en duidelijk in zijn communicatie. Is onze derde woning al bij deze makelaar.

  10 Anoniem Maasstraat 20 14 mei 2023

  Ik heb de verkoop bij Kocken als zeer prettig ervaren. Goede service, snelle communicatie en zeer vriendelijk.

  9.0 Anoniem Gooimeer 99 04 mei 2023

  Het contact met Cas verliep vlot en prettig. Korte lijnen en snel beslissen. Ben erg blij ket Kocken en zeker met Cas. Mvg Paul Linschoten

  10 Anoniem De Wherelanden 136 02 mei 2023

  Alles ging gewoon helemaal top. Bereikbaar via app, telefoon en mail. Regelt snel als er wensen zijn en is erg betrokken

  10 Joke Bruins 25 apr. 2023

  Top makelaar! Zeer zorgvuldig, uitstekende begeleiding! Een aanrader.

  7.0 Anoniem Burgemeester D. Kooimanweg 519 25 apr. 2023

  Makelaar heeft een paar steken laten vallen in het proces totdat het pand daadwerkelijk in de verkoop ging.

  Bezoekadres:
  Kocken Makelaars
  Plantsoengracht 1
  1441 DE Purmerend

  Back to top

  Appartementen Project Nijlstraat

  De verkoop is gestart! Wil je kans maken op een woning?

  Schrijf je nu in!