Al 90 jaar resultaat

Al vier generaties lang geven wij leiding aan een kantoor dat verwachtingen overtreft en blijft voldoen aan een steeds dynamischer wordende woningmarkt. Dit doen wij met hoogwaardige en persoonlijke service, deskundigheid, integriteit en een absolute waardering voor vastgoed.

36 +

aantal woningen in de verkoop

97 +

aantal transacties afgelopen jaar

2.645 +

volgers op social media

Hoe wij zaken doen:

IJzersterke dienstverlening
Ons team is een geoliede machine van ervaren makelaars en een gedreven binnendienst. Bij ons heb je contact met één makelaar en geen vraag blijft onbeantwoord. Onze bezichtigingen kenmerken zich door enthousiasme. Kies je voor onze dienstverlening, dan kies je voor ontzorgen en deskundigheid. Wij zijn trots op onze vakkennis.
Vol ambitie!
Wij halen er alles uit wat erin zit en gaan geen uitdaging uit de weg! Een huis wordt in deze tijd hoe dan ook verkocht, maar wij zorgen er voor dat dit tegen de beste prijs én voorwaarden gebeurt.
Local Heroes
Met trots kunnen wij zeggen dat wij het langst bestaande makelaarskantoor zijn van Purmerend. Al 4 generaties is ons kantoor hier actief. Purmerend, de Beemster en omgeving hebben geen geheimen voor ons en daarmee ook uw woonwensen niet.

Wij kennen de weg

Kocken Makelaars is al 90 jaar hét toonaangevende makelaarskantoor van Purmerend en omstreken en daar zijn wij trots op! Waarom? Het is het ultieme bewijs dat wij de zaken serieus aanpakken en onze klanten zo adviseren dat ze er op de lange termijn profijt van hebben. Wij nemen onze sterke punten van de afgelopen 90 jaar mee en blijven onze dienstverlening altijd aanpassen aan de laatste ontwikkelingen binnen de woningmarkt. Al onze makelaars zitten vol ambitie en houden van een uitdaging. En natuurlijk doen we dat met de juiste papieren. We hebben allemaal een gedegen opleiding bij de NVM doorlopen en zijn actief in het up-to-date houden van onze kennis.

Lees meer over ons familiebedrijf

Vanuit ons kantoor in Purmerend bedienen wij ook de omliggende gemeenten samen met ons enthousiaste team. Vol motivatie hebben we de afgelopen jaren een sterke positie opgebouwd in Groot-Amsterdam.

Openingstijden kantoor:

Maandag t/m vrijdag: 08.15 uur tot 17.30 uur.
Zaterdag op afspraak.
Afspraken buiten kantoortijden zijn altijd bespreekbaar.

Waarom kiezen voor Kocken Makelaars?

Ga bij het kiezen van een makelaar niet over één nacht ijs, want je wilt tijdens dit spannende traject een prettige partij naast je hebben staan. Een kennismaking is daarom heel belangrijk. Weten waarom je ons voor een bakje koffie uit zou moeten nodigen?

Ons enthousiaste team staat voor jou klaar

Felicia van den Bulk

Felicia van den Bulk

Commercieel medewerker

Felicia van den Bulk

Commercieel medewerker
Het contact met mijn collega's en de klanten ervaar ik als het leukste aspect van mijn werk. Om je goed in te leven en alle klanten te woord te staan moet je continu schakelen, heerlijk! Mijn doelstelling is dan ook dat elke klant een goed en positief gevoel aan onze dienstverlening overhoudt.
Wim Kocken

Wim Kocken

NVM Register Makelaar Taxateur o.z.

Wim Kocken

NVM Register Makelaar Taxateur o.z.
Ik zie makelen niet als werk maar als passie! Het vak is mij er met de paplepel ingegoten, een makelaarsopleiding was dan ook een logische keus. In 2015 heb ik het familiebedrijf overgenomen. Ik onderscheid mij door een combinatie van energie, loyaliteit, bescheidenheid, hard rennen en hard werken.
Cas Klinkhamer

Cas Klinkhamer

NVM Register Makelaar Taxateur o.z.

Cas Klinkhamer

NVM Register Makelaar Taxateur o.z.
Het mooiste vak van de wereld! Bouwkundig, juridisch, commercieel, etc, van alle markten moet je thuis zijn. Dat, en de combinatie van klantcontact en vrijheid, maakt dat ik nooit meer wat anders wil/kan doen.
Marjolijn van Twisk

Marjolijn van Twisk

Vastgoedadviseur

Marjolijn van Twisk

Vastgoedadviseur
Werken in een jong en dynamisch team, persoonlijk klantencontact, snel kunnen schakelen en dat allemaal vanuit mijn eigen ‘achtertuin’. Het zoeken van woongenot en daarmee een passend ‘thuis’ voor onze klanten motiveert mij.
Walther Kocken

Walther Kocken

NVM Register Makelaar Taxateur o.z.

Walther Kocken

NVM Register Makelaar Taxateur o.z.
Mijn naam is Walther Kocken. Vanaf 1985 ben ik beëdigd makelaar taxateur wonen bij het oudste makelaarskantoor (1932) van Purmerend. Ook ben ik jarenlang bestuurslid geweest bij de NVM. Als NVM-makelaar houd ik mij bezig met het verkopen, aankopen en taxeren van onroerende zaken voor particulieren.

Kocken Makelaars, vier generaties in de makelaardij

Kocken Makelaars is in 1932 opgericht door Walther Kocken, hij werd al snel vergezeld door zijn zoon Wim in 1946. In die tijd werden Purmerend en de omliggende gemeenten populair als overloopgemeenten van Amsterdam. Wim werd naast makelaar ook projectontwikkelaar en de zaken breidden zich verder uit. Kocken Makelaars was toen al een echt begrip in de regio.

In 1975 verhuisde het kantoor naar de Plantsoengracht 1 in Purmerend waar het kantoor nu nog steeds gevestigd is. Zoon Walther gaf al jong aan dat hij in de voetsporen van vader Wim wilde treden, maar net als zijn vader deed hij eerst ervaring op buiten het familiebedrijf. Vanaf 1981 kwam hij in de zaak en naast diverse nieuwbouwprojecten hield hij zich bezig met het opzetten van de assurantiën tak van het bedrijf. In 2000 werd deze tak verkocht en sindsdien richtte Walther zich weer volledig op het makelen.

Ook bij Walthers zoon Wim stroomt het vastgoedbloed door de aderen. Na 6 jaar in Amsterdam op een gerenommeerd makelaarskantoor te werken maakt hij in 2012 de overstap naar het familiebedrijf. Vanaf 2018 heeft Wim het bedrijf overgenomen en is Walther nog zijdelings betrokken bij het bedrijf. Samen met Cas, Felicia en Marjolijn vormen ze een stabiel team met een duidelijk doel. Klanten zo goed helpen dat ze graag weer terug komen. En dat doen we met heel veel plezier.

Kennismaken?

Plan een vrijblijvende afspraak in

Neem via het onderstaande formulier contact met ons op, dan bellen wij je om een afspraak in te plannen. Je kunt ook direct een afspraak maken door ons te bellen.

Zien we je snel?

Wat onze klanten vinden

10 Anoniem Noorderpad 31 B 26 aug. 2022

Super Kantoor! In een veranderende markt snel geschakeld en goed advies gegeven. Tijdens het proces van verbouwen ook meegedacht wat handige keuzes zijn. Zou ze iedereen aanbevelen. Wim regelt het...

10 Anoniem Zuiderpad 14 A 04 jul. 2022

De makelaar heeft het verkoopproces naar verwachting en tevredenheid begeleid. Het contact was erg prettig en werden goed geinformeerd.

10 Mevr. Tonneke Holslag Aletta Jacobslaan 44 13 jun. 2022

Fijn persoonlijk contact met de makelaar gehad. Kocken makelaars zijn deskundig en kennen de markt. Al meerdere keren een huis verkocht via Kocken Makelaars en altijd fijne ervaring gehad.

8.8 Anoniem Grootzeil 197 16 mrt. 2022

Professionele en zeer vriendelijke makelaar. Alles keurig verzorgd en geregeld. Een echte aanrader!!

9.8 Anoniem Kruidenierspeerstraat 5 08 mrt. 2022

een professioneel en kundig makelaarskantoor. Het aankooptraject is op een fijne wijze uit handen genomen.

9.0 Anoniem Yellowstone 29 07 mrt. 2022

De complete verkoop uit handen kunnen geven aan deze professionals. Van het eerste advies tot aan de overdracht was alles zeer goed geregeld en zijn wij compleet ontzorgd. Bedankt team Kocken...

10 Anoniem Achterdijk 20 F 03 mrt. 2022

Alles klopte. Kocken is niet de goedkoopste maar in mijn ervaring wel de beste en meest deskundige makelaar.

9.8 Anoniem Beets 35 27 feb. 2022

Kocken Makelaars heeft een fantastisch team mensen. Goed bereikbaar, behulpzaam, enthousiast en reageren snel.

9.8 Mevr. Scucces - Blauw Purmerenderweg 180 21 feb. 2022

Wim Kocken is een enthousiaste en zeer gedreven makelaar. Ook het team van Kocken Makelaars is vriendelijk, goed bereikbaar en reageren snel.

9.0 Anoniem Geersstraat 39 07 feb. 2022

Ondanks de moeilijke markt heeft Kocken Makelaars mij geholpen het huis te vinden wat aan al mijn wensen voldeed en ze regelden alles! Een heel fijne, vriendelijke en effectieve makelaar.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Bezoekadres:
Kocken Makelaars
Plantsoengracht 1
1441 DE Purmerend

Back to top