Al 90 jaar resultaat

Al vier generaties lang geven wij leiding aan een kantoor dat verwachtingen overtreft en blijft voldoen aan een steeds dynamischer wordende woningmarkt. Dit doen wij met hoogwaardige en persoonlijke service, deskundigheid, integriteit en een absolute waardering voor vastgoed.

36 +

aantal woningen in de verkoop

97 +

aantal transacties afgelopen jaar

2.645 +

volgers op social media

Hoe wij zaken doen:

IJzersterke dienstverlening
Ons team is een geoliede machine van ervaren makelaars en een gedreven binnendienst. Bij ons heb je contact met één makelaar en geen vraag blijft onbeantwoord. Onze bezichtigingen kenmerken zich door enthousiasme. Kies je voor onze dienstverlening, dan kies je voor ontzorgen en deskundigheid. Wij zijn trots op onze vakkennis.
Vol ambitie!
Wij halen er alles uit wat erin zit en gaan geen uitdaging uit de weg! Een huis wordt in deze tijd hoe dan ook verkocht, maar wij zorgen er voor dat dit tegen de beste prijs én voorwaarden gebeurt.
Local Heroes
Met trots kunnen wij zeggen dat wij het langst bestaande makelaarskantoor zijn van Purmerend. Al 4 generaties is ons kantoor hier actief. Purmerend, de Beemster en omgeving hebben geen geheimen voor ons en daarmee ook uw woonwensen niet.

Wij kennen de weg

Kocken Makelaars is al 90 jaar hét toonaangevende makelaarskantoor van Purmerend en omstreken en daar zijn wij trots op! Waarom? Het is het ultieme bewijs dat wij de zaken serieus aanpakken en onze klanten zo adviseren dat ze er op de lange termijn profijt van hebben. Wij nemen onze sterke punten van de afgelopen 90 jaar mee en blijven onze dienstverlening altijd aanpassen aan de laatste ontwikkelingen binnen de woningmarkt. Al onze makelaars zitten vol ambitie en houden van een uitdaging. En natuurlijk doen we dat met de juiste papieren. We hebben allemaal een gedegen opleiding bij de NVM doorlopen en zijn actief in het up-to-date houden van onze kennis.

Lees meer over ons familiebedrijf

Vanuit ons kantoor in Purmerend bedienen wij ook de omliggende gemeenten samen met ons enthousiaste team. Vol motivatie hebben we de afgelopen jaren een sterke positie opgebouwd in Groot-Amsterdam.

Openingstijden kantoor:

Maandag t/m vrijdag: 08.15 uur tot 17.30 uur.
Zaterdag op afspraak.
Afspraken buiten kantoortijden zijn altijd bespreekbaar.

Waarom kiezen voor Kocken Makelaars?

Ga bij het kiezen van een makelaar niet over één nacht ijs, want je wilt tijdens dit spannende traject een prettige partij naast je hebben staan. Een kennismaking is daarom heel belangrijk. Weten waarom je ons voor een bakje koffie uit zou moeten nodigen?

Ons enthousiaste team staat voor jou klaar

Wim Kocken

Wim Kocken

NVM Register Makelaar Taxateur o.z.

Wim Kocken

NVM Register Makelaar Taxateur o.z.
Ik zie makelen niet als werk maar als passie! Het vak is mij er met de paplepel ingegoten, een makelaarsopleiding was dan ook een logische keus. In 2015 heb ik het familiebedrijf overgenomen. Ik onderscheid mij door een combinatie van energie, loyaliteit, bescheidenheid, hard rennen en hard werken.
Cas Klinkhamer

Cas Klinkhamer

NVM Register Makelaar Taxateur o.z.

Cas Klinkhamer

NVM Register Makelaar Taxateur o.z.
Het mooiste vak van de wereld! Bouwkundig, juridisch, commercieel, etc, van alle markten moet je thuis zijn. Dat, en de combinatie van klantcontact en vrijheid, maakt dat ik nooit meer wat anders wil/kan doen.
Marjolijn van Twisk

Marjolijn van Twisk

Vastgoedadviseur

Marjolijn van Twisk

Vastgoedadviseur
Werken in een jong en dynamisch team, persoonlijk klantencontact, snel kunnen schakelen en dat allemaal vanuit mijn eigen ‘achtertuin’. Het zoeken van woongenot en daarmee een passend ‘thuis’ voor onze klanten motiveert mij.
Walther Kocken

Walther Kocken

NVM Register Makelaar Taxateur o.z.

Walther Kocken

NVM Register Makelaar Taxateur o.z.
Mijn naam is Walther Kocken. Vanaf 1985 ben ik beëdigd makelaar taxateur wonen bij het oudste makelaarskantoor (1932) van Purmerend. Ook ben ik jarenlang bestuurslid geweest bij de NVM. Als NVM-makelaar houd ik mij bezig met het verkopen, aankopen en taxeren van onroerende zaken voor particulieren.

Kocken Makelaars, vier generaties in de makelaardij

Kocken Makelaars is in 1932 opgericht door Walther Kocken, hij werd al snel vergezeld door zijn zoon Wim in 1946. In die tijd werden Purmerend en de omliggende gemeenten populair als overloopgemeenten van Amsterdam. Wim werd naast makelaar ook projectontwikkelaar en de zaken breidden zich verder uit. Kocken Makelaars was toen al een echt begrip in de regio.

In 1975 verhuisde het kantoor naar de Plantsoengracht 1 in Purmerend waar het kantoor nu nog steeds gevestigd is. Zoon Walther gaf al jong aan dat hij in de voetsporen van vader Wim wilde treden, maar net als zijn vader deed hij eerst ervaring op buiten het familiebedrijf. Vanaf 1981 kwam hij in de zaak en naast diverse nieuwbouwprojecten hield hij zich bezig met het opzetten van de assurantiën tak van het bedrijf. In 2000 werd deze tak verkocht en sindsdien richtte Walther zich weer volledig op het makelen.

Ook bij Walthers zoon Wim stroomt het vastgoedbloed door de aderen. Na 6 jaar in Amsterdam op een gerenommeerd makelaarskantoor te werken maakt hij in 2012 de overstap naar het familiebedrijf. Vanaf 2018 heeft Wim het bedrijf overgenomen en is Walther nog zijdelings betrokken bij het bedrijf. Samen met Cas, Felicia en Marjolijn vormen ze een stabiel team met een duidelijk doel. Klanten zo goed helpen dat ze graag weer terug komen. En dat doen we met heel veel plezier.

Kennismaken?

Plan een vrijblijvende afspraak in

Neem via het onderstaande formulier contact met ons op, dan bellen wij je om een afspraak in te plannen. Je kunt ook direct een afspraak maken door ons te bellen.

Zien we je snel?

Wat onze klanten vinden

10 Joke Bruins 25 apr. 2023

Top makelaar! Zeer zorgvuldig, uitstekende begeleiding! Een aanrader.

9.8 Mevr. Klinkert Purmerenderweg 149 27 feb. 2023

Ik kan Wim Kocken echt aanraden als makelaar. Kritisch, kundig en zeer inlevend in de situatie waarin ik verkeerde bij de aankoop van mijn huis. En bovendien ook nog eens makelaar waar je mee kunt...

10 Anoniem Anne Franklaan 499 21 feb. 2023

Het contact met Kocken Makelaars heb ik als zeer positief ervaren. Wim was zowel per mail, telefonisch als per app bereikbaar en ook buiten de reguliere werktijden om. Ook in het weekend konden we met...

9.0 Anoniem Port Saidweg 61 17 feb. 2023

Hele prettige samenwerking en erg vriendelijk. Duidelijke communicatie hoe te handelen en een mooi resultaat met een bod boven de vraagprijs.

9.2 Anoniem Kromme Leimuidenstraat 20 hs 17 feb. 2023

Het contact met Wim en de rest van het kantoor is altijd zeer plezierig en professioneel. Wim heeft ondanks een wat moeilijkere markt toch onze verwachtingen voldaan. We kunnen Kocken zeker...

10 Michelle Westerveld Hortlijnhof 24 15 feb. 2023

Contact met de makelaar was super. Top team bij Kocken makelaars. Zij hebben ons geholpen met het aankopen van onze nieuwe woning en het verkopen van onze oude woning. Blij dat we voor hun hebben...

10 Anoniem Kerkstraat 15 15 feb. 2023

Zoals altijd hadden we weer een uitstekende ervaring met Kocken. Niet alleen zijn deskundigheid, vriendelijkheid en kennis steken er altijd bovenuit, maar vooral het persoonlijke contact en de juiste...

9.8 Anoniem De Hooge Weere 29 09 feb. 2023

Kocken Makelaars heeft ons zeer goed en professioneel begeleidt met de aankoop van onze nieuwe woning. Vanaf de bezichtiging tot aan de onderhandeling werden wij goed op de hoogte gehouden. Door de...

8.0 Anoniem Purmerenderweg 127 08 feb. 2023

We hebben heel fijn contact gehad met Kocken makelaars. Zijn heel goed en deskundig geadviseerd en zij hebben de onderhandelingen namens ons behartigd. Ook was/ is geen vraag te gek en voelt het heel...

9.8 Anoniem Bouwen Loenstraat 5 08 feb. 2023

Super makelaar! Vanaf het begin tot het eind hebben ze voor ons klaar gestaan. Ze zijn goed te bereiken. Er was een goede een duidelijke communicatie. Ook werd alles goed in overeenstemming met ons...

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Bezoekadres:
Kocken Makelaars
Plantsoengracht 1
1441 DE Purmerend

Back to top

Veranderende prijzen in de woningmarkt?

Vraag een gratis waardebepalingsgesprek aan

Meer informatie