Al 90 jaar resultaat

Al vier generaties lang geven wij leiding aan een kantoor dat verwachtingen overtreft en blijft voldoen aan een steeds dynamischer wordende woningmarkt. Dit doen wij met hoogwaardige en persoonlijke service, deskundigheid, integriteit en een absolute waardering voor vastgoed.

36 +

aantal woningen in de verkoop

97 +

aantal transacties afgelopen jaar

2.645 +

volgers op social media

Hoe wij zaken doen:

IJzersterke dienstverlening
Ons team is een geoliede machine van ervaren makelaars en een gedreven binnendienst. Bij ons heb je contact met één makelaar en geen vraag blijft onbeantwoord. Onze bezichtigingen kenmerken zich door enthousiasme. Kies je voor onze dienstverlening, dan kies je voor ontzorgen en deskundigheid. Wij zijn trots op onze vakkennis.
Vol ambitie!
Wij halen er alles uit wat erin zit en gaan geen uitdaging uit de weg! Een huis wordt in deze tijd hoe dan ook verkocht, maar wij zorgen er voor dat dit tegen de beste prijs én voorwaarden gebeurt.
Local Heroes
Met trots kunnen wij zeggen dat wij het langst bestaande makelaarskantoor zijn van Purmerend. Al 4 generaties is ons kantoor hier actief. Purmerend, de Beemster en omgeving hebben geen geheimen voor ons en daarmee ook uw woonwensen niet.

Wij kennen de weg

Kocken Makelaars is al 90 jaar hét toonaangevende makelaarskantoor van Purmerend en omstreken en daar zijn wij trots op! Waarom? Het is het ultieme bewijs dat wij de zaken serieus aanpakken en onze klanten zo adviseren dat ze er op de lange termijn profijt van hebben. Wij nemen onze sterke punten van de afgelopen 90 jaar mee en blijven onze dienstverlening altijd aanpassen aan de laatste ontwikkelingen binnen de woningmarkt. Al onze makelaars zitten vol ambitie en houden van een uitdaging. En natuurlijk doen we dat met de juiste papieren. We hebben allemaal een gedegen opleiding bij de NVM doorlopen en zijn actief in het up-to-date houden van onze kennis.

Lees meer over ons familiebedrijf

Vanuit ons kantoor in Purmerend bedienen wij ook de omliggende gemeenten samen met ons enthousiaste team. Vol motivatie hebben we de afgelopen jaren een sterke positie opgebouwd in Groot-Amsterdam.

Openingstijden kantoor:

Maandag t/m vrijdag: 08.15 uur tot 17.30 uur.
Zaterdag op afspraak.
Afspraken buiten kantoortijden zijn altijd bespreekbaar.

Waarom kiezen voor Kocken Makelaars?

Ga bij het kiezen van een makelaar niet over één nacht ijs, want je wilt tijdens dit spannende traject een prettige partij naast je hebben staan. Een kennismaking is daarom heel belangrijk. Weten waarom je ons voor een bakje koffie uit zou moeten nodigen?

Ons enthousiaste team staat voor jou klaar

Felicia van den Bulk

Felicia van den Bulk

Commercieel medewerker

Felicia van den Bulk

Commercieel medewerker
Het contact met mijn collega's en de klanten ervaar ik als het leukste aspect van mijn werk. Om je goed in te leven en alle klanten te woord te staan moet je continu schakelen, heerlijk! Mijn doelstelling is dan ook dat elke klant een goed en positief gevoel aan onze dienstverlening overhoudt.
Wim Kocken

Wim Kocken

NVM Register Makelaar Taxateur o.z.

Wim Kocken

NVM Register Makelaar Taxateur o.z.
Ik zie makelen niet als werk maar als passie! Het vak is mij er met de paplepel ingegoten, een makelaarsopleiding was dan ook een logische keus. In 2015 heb ik het familiebedrijf overgenomen. Ik onderscheid mij door een combinatie van energie, loyaliteit, bescheidenheid, hard rennen en hard werken.
Cas Klinkhamer

Cas Klinkhamer

NVM Register Makelaar Taxateur o.z.

Cas Klinkhamer

NVM Register Makelaar Taxateur o.z.
Het mooiste vak van de wereld! Bouwkundig, juridisch, commercieel, etc, van alle markten moet je thuis zijn. Dat, en de combinatie van klantcontact en vrijheid, maakt dat ik nooit meer wat anders wil/kan doen.
Marjolijn van Twisk

Marjolijn van Twisk

Vastgoedadviseur

Marjolijn van Twisk

Vastgoedadviseur
Werken in een jong en dynamisch team, persoonlijk klantencontact, snel kunnen schakelen en dat allemaal vanuit mijn eigen ‘achtertuin’. Het zoeken van woongenot en daarmee een passend ‘thuis’ voor onze klanten motiveert mij.
Walther Kocken

Walther Kocken

NVM Register Makelaar Taxateur o.z.

Walther Kocken

NVM Register Makelaar Taxateur o.z.
Mijn naam is Walther Kocken. Vanaf 1985 ben ik beëdigd makelaar taxateur wonen bij het oudste makelaarskantoor (1932) van Purmerend. Ook ben ik jarenlang bestuurslid geweest bij de NVM. Als NVM-makelaar houd ik mij bezig met het verkopen, aankopen en taxeren van onroerende zaken voor particulieren.

Kocken Makelaars, vier generaties in de makelaardij

Kocken Makelaars is in 1932 opgericht door Walther Kocken, hij werd al snel vergezeld door zijn zoon Wim in 1946. In die tijd werden Purmerend en de omliggende gemeenten populair als overloopgemeenten van Amsterdam. Wim werd naast makelaar ook projectontwikkelaar en de zaken breidden zich verder uit. Kocken Makelaars was toen al een echt begrip in de regio.

In 1975 verhuisde het kantoor naar de Plantsoengracht 1 in Purmerend waar het kantoor nu nog steeds gevestigd is. Zoon Walther gaf al jong aan dat hij in de voetsporen van vader Wim wilde treden, maar net als zijn vader deed hij eerst ervaring op buiten het familiebedrijf. Vanaf 1981 kwam hij in de zaak en naast diverse nieuwbouwprojecten hield hij zich bezig met het opzetten van de assurantiën tak van het bedrijf. In 2000 werd deze tak verkocht en sindsdien richtte Walther zich weer volledig op het makelen.

Ook bij Walthers zoon Wim stroomt het vastgoedbloed door de aderen. Na 6 jaar in Amsterdam op een gerenommeerd makelaarskantoor te werken maakt hij in 2012 de overstap naar het familiebedrijf. Vanaf 2018 heeft Wim het bedrijf overgenomen en is Walther nog zijdelings betrokken bij het bedrijf. Samen met Cas, Felicia en Marjolijn vormen ze een stabiel team met een duidelijk doel. Klanten zo goed helpen dat ze graag weer terug komen. En dat doen we met heel veel plezier.

Kennismaken?

Plan een vrijblijvende afspraak in

Neem via het onderstaande formulier contact met ons op, dan bellen wij je om een afspraak in te plannen. Je kunt ook direct een afspraak maken door ons te bellen.

Zien we je snel?

Wat onze klanten vinden

9.3 Anoniem Aalscholverstraat 34 21 dec. 2022

Het contact hebben wij als zeer goed ervaren, de collega op kantoor was ook altijd zeer behulpzaam en vriendelijk. Er wordt je veel werk uit handen genomen. De makelaar heeft ons voorzien van goed en...

9.0 Bart Tishauser Zuiderweg 60 16 dec. 2022

Kwaliteit pur sang en zoals makelaardij behoort te zijn. Goede begeleiding van begin tot eind met het gewenste resultaat.

10 Anoniem Bezembinderspad 4 16 dec. 2022

Het contact met makelaar Cas was prettig. Reageerde snel en accuraat. Daarnaast waren de adviezen duidelijk en deskundig.

9.8 Mevr. veltmaat Ponte Vecchio 48 16 dec. 2022

Cas is zowel onze aankoop als verkopend makelaar geweest. Tijdens het hele ver-aankoop proces zijn we door hem continue aan de arm mee genomen. Dit proces wordt door het kleinschalige kantoor...

9.0 Anoniem Herengracht 15 05 dec. 2022

Wim heeft een hele goede prijs bedongen voor ons bij de aankoop van ons nieuwe huis!! Hij is altijd bereikbaar en heeft de onderhandelingen tijdens zijn eigen vakantie nog afgerond. Ook bij de verkoop...

10 Mevr. veltmaat (gerichte aankoop) De Oeverlanden 99 01 nov. 2022

Kocken Makelaars de allerbeste makelaar die je je kunt wensen! We hebben de makelaars Wim en Cas voor zowel aan-als verkoop in de arm genomen. Dit heeft geresulteerd in een soepele, snelle verkoop en...

9.8 Anoniem Suze Groenewegstraat 119 05 okt. 2022

Gewoonweg goed gedaan. Telkens na iedere bezichtiging een terugkoppeling en uiteindelijk - in een neergaande markt - verkocht ruim boven de vraagprijs.

9.0 Dhr. Blaauboer Zuiderweg 131 05 okt. 2022

De makelaar met het grootste netwerk aan potentiele kopers in de regio, deskundigheid en waar nodig voldoende doorzettingsvermogen. Onze aankoop van deze woning is door Kocken verzorgd, ook de...

9.5 Anoniem Notarisappelstraat 1 13 sep. 2022

De makelaars bij Kocken zijn gepassioneerd en betrokken en hebben ons huis snel en tegen een goede prijs voor ons verkocht.

10 Anoniem Noorderpad 31 B 26 aug. 2022

Super Kantoor! In een veranderende markt snel geschakeld en goed advies gegeven. Tijdens het proces van verbouwen ook meegedacht wat handige keuzes zijn. Zou ze iedereen aanbevelen. Wim regelt het...

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Bezoekadres:
Kocken Makelaars
Plantsoengracht 1
1441 DE Purmerend

Back to top

Veranderende prijzen in de woningmarkt?

Vraag een gratis waardebepalingsgesprek aan

Meer informatie