Taxatie van je huis

Ga jij een huis kopen? Dan wil je waarschijnlijk jouw woning laten taxeren voor de aanvraag van een hypotheek. Of ga je je woning verbouwen en wil je dat door een ophoging van de hypotheek financieren? Koop je een appartement om deze te kunnen verhuren? Ook dan heb je een taxatierapport nodig. Met onze regio taxateur ben je verzekerd van een gevalideerde taxatie van jouw woning. Je zoekt een taxateur die grote ervaring heeft in het waarderen van woningen. Een taxateur die je kunt vertrouwen, maar ook een taxateur die een taxatierapport produceert waarin alle aspecten van de waarde zijn meegenomen. Een gedegen stuk, waar jij en de financiële instanties van uit kunnen gaan zonder vraagtekens. Onderbouwd door feiten, cijfers en een jarenlange ervaring. Vertrouw dan op de taxateurs van Kocken Makelaars. Wij zijn gecertificeerd en worden regelmatig getoetst op hun kennis (periodieke hercertificering).

Gevalideerde taxaties:

 • Gecertificeerde taxateur
 • Betrouwbaar en onafhankelijk
 • Kennis van de lokale en regionale markt

Alleen met een vakkundig taxatierapport kun jij er zeker van zijn dat alle (financiële) instanties het waardeoordeel betreffende jouw eigendom accepteren.

Taxatie aanvragen

Betrouwbare taxateur

1. Kennismaken
Laat je gegevens achter via onderstaande formulier. Onze taxateur neemt contact met je op. We bespreken je wensen, behoeften en geven ons tarief af.

2. Taxeren
Mogen wij jou huis taxeren? Dan belt de taxateur met je om een afspraak in te plannen. Uiteraard alleen om een moment wanneer het jou schikt. Onze taxateur komt langs om je woning te taxeren.

3. Taxatierapport
De taxatie wordt uitgewerkt in een taxatierapport, welke wij je toesturen (digitaal). Deze kun je direct inzien en kun je afgeven bij je hypotheekverstrekker.

Taxateur in jouw regio

Snel schakelen
Heb jij een taxatie nodig of wil je van één van onze andere diensten gebruik maken? Bij ons kan je altijd snel terecht voor een afspraak. In de huidige markt is snel schakelen zeker een groot voordeel.
Makelaar én taxateur
Wij zijn van mening dat je pas een goede taxatie uit kunt voeren als je ook makelaar bent. Juist ervaring als makelaar zorgt er voor dat we de markt goed kennen, op de hoogte zijn van de prijzen die men recent betaalde en grote kennis hebben van de omgeving.

Gecertificeerde taxateurs

Wij zijn lid van de NVM en tevens ingeschreven bij de Stichting VastgoedCert en NRVT. Bovendien zijn wij aangesloten bij de NWWI, een onafhankelijk en landelijk taxatie-instituut. Zo ben jij verzekerd van een vakkundig taxatierapport dat door iedere instantie wordt geaccepteerd.

Taxatie aanvragen

Taxatie stappenplan

Wij voeren de taxatie volgens een vast stappenplan uit, zodat het resultaat een gedegen en vakkundig opgesteld rapport is. De volgende punten worden hier in ieder geval uitvoerig in opgenomen:

 • staat van het onderhoud;
 • inhoud en oppervlakte;
 • functionaliteit van de indeling;
 • constructie en kwaliteit van de gebruikte materialen;
 • mate van isolatie en energiezuinige maatregelen;
 • verplichtingen en rechten die op de grond rusten (bijv. erfpacht/recht van overpad);
 • prijsontwikkeling op de markt van min of meer vergelijkbare woningen;
 • toekomstige ontwikkelingen, bijvoorbeeld bestemmingsplan ter plaatse;
 • gegevens van het kadaster;
 • onderzoek naar de bodemgesteldheid;
 • inzage in het bewijs van eigendom.

Wil jij zeker zijn van een waardevol taxatierapport en ben je benieuwd naar ons taxatietarief? Bel ons op 0299 - 42 88 88 of laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met jou op!

Meteen een afspraak maken?

Bel met één van onze taxateurs

Onze taxateurs Walter, Cas en Wim staan voor je klaar als je een gevalideerd taxatierapport nodig hebt. Bel of mail ons gerust, we beantwoorden graag al je vragen.

Dit vinden onze klanten

9.5 Anoniem Drontermeer 7 20 okt. 2023

Prettige makelaar, goede deskundige begeleiding. Afspraken duidelijk en correct, goede service, goed resultaat. Dank!

9.0 Anoniem Hoefblad 1 18 okt. 2023

Contact ging erg soepel Heb het geheel in hun handen gelegd En alles aan hun overgelaten Alles super geregeld En zeker met het resultaat Marjolein is een toppertje

10 Anoniem Hugo de Grootstraat 33 17 okt. 2023

Hele fijne makelaar. Kennis van zaken, goed bereikbaar, professionele communicatie en daardoor ons huis binnen een week verkocht. Wij zouden zo weer met Kocken in zee gaan. Al hopen we voorlopig niet...

9.0 Mevr. Gerty de Klerk Zuiderpad 93 17 okt. 2023

Uitstekende makelaar, altijd bereikbaar, goede kennis en service. Zeker aan te raden. Goed contact.

9.8 Anoniem Klaproos 16 14 okt. 2023

Goed, voelde gelijk vertrouwd. Altijd bereikbaar en/of snelle respons. Goede begeleiding, duidelijkheid.

10 Anoniem Oud-Raeffeldamweg 3 26 jul. 2023

Het proces rond de verkoop is uitstekend verlopen. De makelaar heeft ons constant op de hoogte gehouden en goed geadviseerd. De woning is voor een hogere prijs verkocht dan op voorhand verwacht. Ik...

9.0 Anoniem Weidemolen 20 21 jul. 2023

Zeer deskundig advies, tijdens bouwkundig onderzoek aanwezig en gewezen op belangrijke punten.. Allert op bieding en direct contact met makelaar van verkopende partij.

9.2 Dhr. Koper Binnenbuurt 23 16 jul. 2023

Super fijn makelaarskantoor! Denkt mee, komt met goede ideeën en weet wat er in de markt speelt en hoe daarop te anticiperen.

10 Mevr. Kim Loenen Houtrib 86 16 jul. 2023

Kocken makelaars heeft ons boven onze verwachting geholpen. De makelaar nam alle tijd voor ons en was goed bereikbaar voor advies en vragen. De makelaar was eerlijk en heeft veel kennis van de...

9.0 Dhr. Ronny Bier Kolenbergstraat 47 11 jun. 2023

Goed en prettig contact. Betrouwbaar en eerlijk. Deskundig en duidelijk in zijn communicatie. Is onze derde woning al bij deze makelaar.

Bezoekadres:
Kocken Makelaars
Plantsoengracht 1
1441 DE Purmerend

Back to top

Nieuwbouw Kwadijkerpark

De verkoop van Kwadijkerpark Fase 2a1 is gestart!

Lees meer