Taxatie van je huis

Ga jij een huis kopen? Dan wil je waarschijnlijk jouw woning laten taxeren voor de aanvraag van een hypotheek. Of ga je je woning verbouwen en wil je dat door een ophoging van de hypotheek financieren? Koop je een appartement om deze te kunnen verhuren? Ook dan heb je een taxatierapport nodig. Met onze regio taxateur ben je verzekerd van een gevalideerde taxatie van jouw woning. Je zoekt een taxateur die grote ervaring heeft in het waarderen van woningen. Een taxateur die je kunt vertrouwen, maar ook een taxateur die een taxatierapport produceert waarin alle aspecten van de waarde zijn meegenomen. Een gedegen stuk, waar jij en de financiële instanties van uit kunnen gaan zonder vraagtekens. Onderbouwd door feiten, cijfers en een jarenlange ervaring. Vertrouw dan op de taxateurs van Kocken Makelaars. Wij zijn gecertificeerd en worden regelmatig getoetst op hun kennis (periodieke hercertificering).

Gevalideerde taxaties:

 • Gecertificeerde taxateur
 • Betrouwbaar en onafhankelijk
 • Kennis van de lokale en regionale markt

Alleen met een vakkundig taxatierapport kun jij er zeker van zijn dat alle (financiële) instanties het waardeoordeel betreffende jouw eigendom accepteren.

Taxatie aanvragen

Betrouwbare taxateur

1. Kennismaken
Laat je gegevens achter via onderstaande formulier. Onze taxateur neemt contact met je op. We bespreken je wensen, behoeften en geven ons tarief af.

2. Taxeren
Mogen wij jou huis taxeren? Dan belt de taxateur met je om een afspraak in te plannen. Uiteraard alleen om een moment wanneer het jou schikt. Onze taxateur komt langs om je woning te taxeren.

3. Taxatierapport
De taxatie wordt uitgewerkt in een taxatierapport, welke wij je toesturen (digitaal). Deze kun je direct inzien en kun je afgeven bij je hypotheekverstrekker.

Taxateur in jouw regio

Snel schakelen
Heb jij een taxatie nodig of wil je van één van onze andere diensten gebruik maken? Bij ons kan je altijd snel terecht voor een afspraak. In de huidige markt is snel schakelen zeker een groot voordeel.
Makelaar én taxateur
Wij zijn van mening dat je pas een goede taxatie uit kunt voeren als je ook makelaar bent. Juist ervaring als makelaar zorgt er voor dat we de markt goed kennen, op de hoogte zijn van de prijzen die men recent betaalde en grote kennis hebben van de omgeving.

Gecertificeerde taxateurs

Wij zijn lid van de NVM en tevens ingeschreven bij de Stichting VastgoedCert en NRVT. Bovendien zijn wij aangesloten bij de NWWI, een onafhankelijk en landelijk taxatie-instituut. Zo ben jij verzekerd van een vakkundig taxatierapport dat door iedere instantie wordt geaccepteerd.

Taxatie aanvragen

Taxatie stappenplan

Wij voeren de taxatie volgens een vast stappenplan uit, zodat het resultaat een gedegen en vakkundig opgesteld rapport is. De volgende punten worden hier in ieder geval uitvoerig in opgenomen:

 • staat van het onderhoud;
 • inhoud en oppervlakte;
 • functionaliteit van de indeling;
 • constructie en kwaliteit van de gebruikte materialen;
 • mate van isolatie en energiezuinige maatregelen;
 • verplichtingen en rechten die op de grond rusten (bijv. erfpacht/recht van overpad);
 • prijsontwikkeling op de markt van min of meer vergelijkbare woningen;
 • toekomstige ontwikkelingen, bijvoorbeeld bestemmingsplan ter plaatse;
 • gegevens van het kadaster;
 • onderzoek naar de bodemgesteldheid;
 • inzage in het bewijs van eigendom.

Wil jij zeker zijn van een waardevol taxatierapport en ben je benieuwd naar ons taxatietarief? Bel ons op 0299 - 42 88 88 of laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met jou op!

Meteen een afspraak maken?

Bel met één van onze taxateurs

Onze taxateurs Walter, Cas en Wim staan voor je klaar als je een gevalideerd taxatierapport nodig hebt. Bel of mail ons gerust, we beantwoorden graag al je vragen.

Dit vinden onze klanten

10 Joke Bruins 25 apr. 2023

Top makelaar! Zeer zorgvuldig, uitstekende begeleiding! Een aanrader.

9.8 Mevr. Klinkert Purmerenderweg 149 27 feb. 2023

Ik kan Wim Kocken echt aanraden als makelaar. Kritisch, kundig en zeer inlevend in de situatie waarin ik verkeerde bij de aankoop van mijn huis. En bovendien ook nog eens makelaar waar je mee kunt...

10 Anoniem Anne Franklaan 499 21 feb. 2023

Het contact met Kocken Makelaars heb ik als zeer positief ervaren. Wim was zowel per mail, telefonisch als per app bereikbaar en ook buiten de reguliere werktijden om. Ook in het weekend konden we met...

9.0 Anoniem Port Saidweg 61 17 feb. 2023

Hele prettige samenwerking en erg vriendelijk. Duidelijke communicatie hoe te handelen en een mooi resultaat met een bod boven de vraagprijs.

9.2 Anoniem Kromme Leimuidenstraat 20 hs 17 feb. 2023

Het contact met Wim en de rest van het kantoor is altijd zeer plezierig en professioneel. Wim heeft ondanks een wat moeilijkere markt toch onze verwachtingen voldaan. We kunnen Kocken zeker...

10 Michelle Westerveld Hortlijnhof 24 15 feb. 2023

Contact met de makelaar was super. Top team bij Kocken makelaars. Zij hebben ons geholpen met het aankopen van onze nieuwe woning en het verkopen van onze oude woning. Blij dat we voor hun hebben...

10 Anoniem Kerkstraat 15 15 feb. 2023

Zoals altijd hadden we weer een uitstekende ervaring met Kocken. Niet alleen zijn deskundigheid, vriendelijkheid en kennis steken er altijd bovenuit, maar vooral het persoonlijke contact en de juiste...

9.8 Anoniem De Hooge Weere 29 09 feb. 2023

Kocken Makelaars heeft ons zeer goed en professioneel begeleidt met de aankoop van onze nieuwe woning. Vanaf de bezichtiging tot aan de onderhandeling werden wij goed op de hoogte gehouden. Door de...

8.0 Anoniem Purmerenderweg 127 08 feb. 2023

We hebben heel fijn contact gehad met Kocken makelaars. Zijn heel goed en deskundig geadviseerd en zij hebben de onderhandelingen namens ons behartigd. Ook was/ is geen vraag te gek en voelt het heel...

9.8 Anoniem Bouwen Loenstraat 5 08 feb. 2023

Super makelaar! Vanaf het begin tot het eind hebben ze voor ons klaar gestaan. Ze zijn goed te bereiken. Er was een goede een duidelijke communicatie. Ook werd alles goed in overeenstemming met ons...

Bezoekadres:
Kocken Makelaars
Plantsoengracht 1
1441 DE Purmerend

Back to top

Veranderende prijzen in de woningmarkt?

Vraag een gratis waardebepalingsgesprek aan

Meer informatie