Taxatie van je huis

Ga jij een huis kopen? Dan wil je waarschijnlijk jouw woning laten taxeren voor de aanvraag van een hypotheek. Of ga je je woning verbouwen en wil je dat door een ophoging van de hypotheek financieren? Koop je een appartement om deze te kunnen verhuren? Ook dan heb je een taxatierapport nodig. Met onze regio taxateur ben je verzekerd van een gevalideerde taxatie van jouw woning. Je zoekt een taxateur die grote ervaring heeft in het waarderen van woningen. Een taxateur die je kunt vertrouwen, maar ook een taxateur die een taxatierapport produceert waarin alle aspecten van de waarde zijn meegenomen. Een gedegen stuk, waar jij en de financiële instanties van uit kunnen gaan zonder vraagtekens. Onderbouwd door feiten, cijfers en een jarenlange ervaring. Vertrouw dan op de taxateurs van Kocken Makelaars. Wij zijn gecertificeerd en worden regelmatig getoetst op hun kennis (periodieke hercertificering).

Gevalideerde taxaties:

 • Gecertificeerde taxateur
 • Betrouwbaar en onafhankelijk
 • Kennis van de lokale en regionale markt

Alleen met een vakkundig taxatierapport kun jij er zeker van zijn dat alle (financiële) instanties het waardeoordeel betreffende jouw eigendom accepteren.

Taxatie aanvragen

Betrouwbare taxateur

1. Kennismaken
Laat je gegevens achter via onderstaande formulier. Onze taxateur neemt contact met je op. We bespreken je wensen, behoeften en geven ons tarief af.

2. Taxeren
Mogen wij jou huis taxeren? Dan belt de taxateur met je om een afspraak in te plannen. Uiteraard alleen om een moment wanneer het jou schikt. Onze taxateur komt langs om je woning te taxeren.

3. Taxatierapport
De taxatie wordt uitgewerkt in een taxatierapport, welke wij je toesturen (digitaal). Deze kun je direct inzien en kun je afgeven bij je hypotheekverstrekker.

Taxateur in jouw regio

Snel schakelen
Heb jij een taxatie nodig of wil je van één van onze andere diensten gebruik maken? Bij ons kan je altijd snel terecht voor een afspraak. In de huidige markt is snel schakelen zeker een groot voordeel.
Makelaar én taxateur
Wij zijn van mening dat je pas een goede taxatie uit kunt voeren als je ook makelaar bent. Juist ervaring als makelaar zorgt er voor dat we de markt goed kennen, op de hoogte zijn van de prijzen die men recent betaalde en grote kennis hebben van de omgeving.

Gecertificeerde taxateurs

Wij zijn lid van de NVM en tevens ingeschreven bij de Stichting VastgoedCert en NRVT. Bovendien zijn wij aangesloten bij de NWWI, een onafhankelijk en landelijk taxatie-instituut. Zo ben jij verzekerd van een vakkundig taxatierapport dat door iedere instantie wordt geaccepteerd.

Taxatie aanvragen

Taxatie stappenplan

Wij voeren de taxatie volgens een vast stappenplan uit, zodat het resultaat een gedegen en vakkundig opgesteld rapport is. De volgende punten worden hier in ieder geval uitvoerig in opgenomen:

 • staat van het onderhoud;
 • inhoud en oppervlakte;
 • functionaliteit van de indeling;
 • constructie en kwaliteit van de gebruikte materialen;
 • mate van isolatie en energiezuinige maatregelen;
 • verplichtingen en rechten die op de grond rusten (bijv. erfpacht/recht van overpad);
 • prijsontwikkeling op de markt van min of meer vergelijkbare woningen;
 • toekomstige ontwikkelingen, bijvoorbeeld bestemmingsplan ter plaatse;
 • gegevens van het kadaster;
 • onderzoek naar de bodemgesteldheid;
 • inzage in het bewijs van eigendom.

Wil jij zeker zijn van een waardevol taxatierapport en ben je benieuwd naar ons taxatietarief? Bel ons op 0299 - 42 88 88 of laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met jou op!

Meteen een afspraak maken?

Bel met één van onze taxateurs

Onze taxateurs Walter, Cas en Wim staan voor je klaar als je een gevalideerd taxatierapport nodig hebt. Bel of mail ons gerust, we beantwoorden graag al je vragen.

Dit vinden onze klanten

9.3 Anoniem Aalscholverstraat 34 21 dec. 2022

Het contact hebben wij als zeer goed ervaren, de collega op kantoor was ook altijd zeer behulpzaam en vriendelijk. Er wordt je veel werk uit handen genomen. De makelaar heeft ons voorzien van goed en...

9.0 Bart Tishauser Zuiderweg 60 16 dec. 2022

Kwaliteit pur sang en zoals makelaardij behoort te zijn. Goede begeleiding van begin tot eind met het gewenste resultaat.

10 Anoniem Bezembinderspad 4 16 dec. 2022

Het contact met makelaar Cas was prettig. Reageerde snel en accuraat. Daarnaast waren de adviezen duidelijk en deskundig.

9.8 Mevr. veltmaat Ponte Vecchio 48 16 dec. 2022

Cas is zowel onze aankoop als verkopend makelaar geweest. Tijdens het hele ver-aankoop proces zijn we door hem continue aan de arm mee genomen. Dit proces wordt door het kleinschalige kantoor...

9.0 Anoniem Herengracht 15 05 dec. 2022

Wim heeft een hele goede prijs bedongen voor ons bij de aankoop van ons nieuwe huis!! Hij is altijd bereikbaar en heeft de onderhandelingen tijdens zijn eigen vakantie nog afgerond. Ook bij de verkoop...

10 Mevr. veltmaat (gerichte aankoop) De Oeverlanden 99 01 nov. 2022

Kocken Makelaars de allerbeste makelaar die je je kunt wensen! We hebben de makelaars Wim en Cas voor zowel aan-als verkoop in de arm genomen. Dit heeft geresulteerd in een soepele, snelle verkoop en...

9.8 Anoniem Suze Groenewegstraat 119 05 okt. 2022

Gewoonweg goed gedaan. Telkens na iedere bezichtiging een terugkoppeling en uiteindelijk - in een neergaande markt - verkocht ruim boven de vraagprijs.

9.0 Dhr. Blaauboer Zuiderweg 131 05 okt. 2022

De makelaar met het grootste netwerk aan potentiele kopers in de regio, deskundigheid en waar nodig voldoende doorzettingsvermogen. Onze aankoop van deze woning is door Kocken verzorgd, ook de...

9.5 Anoniem Notarisappelstraat 1 13 sep. 2022

De makelaars bij Kocken zijn gepassioneerd en betrokken en hebben ons huis snel en tegen een goede prijs voor ons verkocht.

10 Anoniem Noorderpad 31 B 26 aug. 2022

Super Kantoor! In een veranderende markt snel geschakeld en goed advies gegeven. Tijdens het proces van verbouwen ook meegedacht wat handige keuzes zijn. Zou ze iedereen aanbevelen. Wim regelt het...

Bezoekadres:
Kocken Makelaars
Plantsoengracht 1
1441 DE Purmerend

Back to top

Veranderende prijzen in de woningmarkt?

Vraag een gratis waardebepalingsgesprek aan

Meer informatie