Taxatie van je huis

Ga jij een huis kopen? Dan wil je waarschijnlijk jouw woning laten taxeren voor de aanvraag van een hypotheek. Of ga je je woning verbouwen en wil je dat door een ophoging van de hypotheek financieren? Koop je een appartement om deze te kunnen verhuren? Ook dan heb je een taxatierapport nodig. Met onze regio taxateur ben je verzekerd van een gevalideerde taxatie van jouw woning. Je zoekt een taxateur die grote ervaring heeft in het waarderen van woningen. Een taxateur die je kunt vertrouwen, maar ook een taxateur die een taxatierapport produceert waarin alle aspecten van de waarde zijn meegenomen. Een gedegen stuk, waar jij en de financiële instanties van uit kunnen gaan zonder vraagtekens. Onderbouwd door feiten, cijfers en een jarenlange ervaring. Vertrouw dan op de taxateurs van Kocken Makelaars. Wij zijn gecertificeerd en worden regelmatig getoetst op hun kennis (periodieke hercertificering).

Gevalideerde taxaties:

 • Gecertificeerde taxateur
 • Betrouwbaar en onafhankelijk
 • Kennis van de lokale en regionale markt

Alleen met een vakkundig taxatierapport kun jij er zeker van zijn dat alle (financiële) instanties het waardeoordeel betreffende jouw eigendom accepteren.

Taxatie aanvragen

Betrouwbare taxateur

1. Kennismaken
Laat je gegevens achter via onderstaande formulier. Onze taxateur neemt contact met je op. We bespreken je wensen, behoeften en geven ons tarief af.

2. Taxeren
Mogen wij jou huis taxeren? Dan belt de taxateur met je om een afspraak in te plannen. Uiteraard alleen om een moment wanneer het jou schikt. Onze taxateur komt langs om je woning te taxeren.

3. Taxatierapport
De taxatie wordt uitgewerkt in een taxatierapport, welke wij je toesturen (digitaal). Deze kun je direct inzien en kun je afgeven bij je hypotheekverstrekker.

Taxateur in jouw regio

Snel schakelen
Heb jij een taxatie nodig of wil je van één van onze andere diensten gebruik maken? Bij ons kan je altijd snel terecht voor een afspraak. In de huidige markt is snel schakelen zeker een groot voordeel.
Makelaar én taxateur
Wij zijn van mening dat je pas een goede taxatie uit kunt voeren als je ook makelaar bent. Juist ervaring als makelaar zorgt er voor dat we de markt goed kennen, op de hoogte zijn van de prijzen die men recent betaalde en grote kennis hebben van de omgeving.

Gecertificeerde taxateurs

Wij zijn lid van de NVM en tevens ingeschreven bij de Stichting VastgoedCert en NRVT. Bovendien zijn wij aangesloten bij de NWWI, een onafhankelijk en landelijk taxatie-instituut. Zo ben jij verzekerd van een vakkundig taxatierapport dat door iedere instantie wordt geaccepteerd.

Taxatie aanvragen

Taxatie stappenplan

Wij voeren de taxatie volgens een vast stappenplan uit, zodat het resultaat een gedegen en vakkundig opgesteld rapport is. De volgende punten worden hier in ieder geval uitvoerig in opgenomen:

 • staat van het onderhoud;
 • inhoud en oppervlakte;
 • functionaliteit van de indeling;
 • constructie en kwaliteit van de gebruikte materialen;
 • mate van isolatie en energiezuinige maatregelen;
 • verplichtingen en rechten die op de grond rusten (bijv. erfpacht/recht van overpad);
 • prijsontwikkeling op de markt van min of meer vergelijkbare woningen;
 • toekomstige ontwikkelingen, bijvoorbeeld bestemmingsplan ter plaatse;
 • gegevens van het kadaster;
 • onderzoek naar de bodemgesteldheid;
 • inzage in het bewijs van eigendom.

Wil jij zeker zijn van een waardevol taxatierapport en ben je benieuwd naar ons taxatietarief? Bel ons op 0299 - 42 88 88 of laat je gegevens achter, dan nemen wij contact met jou op!

Meteen een afspraak maken?

Bel met één van onze taxateurs

Onze taxateurs Walter, Cas en Wim staan voor je klaar als je een gevalideerd taxatierapport nodig hebt. Bel of mail ons gerust, we beantwoorden graag al je vragen.

Dit vinden onze klanten

9.0 Anoniem Zuiderweg 60 A 23 feb. 2024

Geen dertien in een dozijn, maar een makelaar met een persoonlijke touch! Voelt vertrouwd en deskundig!

8.5 Carla Greiner Fonteinkruid 12 25 jan. 2024

Het contact verliep soepel. Je kan altijd een beroep op ze doen. Waar nodig waren ze er voor je. Ze zijn altijd aanspreekbaar. Ik vond het prettig werken met ze.

8.0 Mevr. Tump Haarspitstraat 37 25 jan. 2024

Re makelaar heb mijn fantastische geholpen. Ik hoefde maar te bellen hij ging voor mij aan de gang De secretaresse ook niet vergeten die was ook top.

10 Cynthia Dregmans 24 jan. 2024

Fijne makelaar met oog voor zijn cliënten.

10 Anoniem Sandvisbaai 11 29 dec. 2023

Zeer klantgericht, deskundig en vriendelijk. Schoolvoorbeeld hoe het moet zijn. Goede en integere makelaar, courtage meer dan waard!

10 Dhr. Dieko Kwantes Delfland 41 28 dec. 2023

Kocken makelaars heeft een uitstekende dient geleverd bij de verkoop van mijn woning in Purmerend. De communicatie is strak en stipt. Daarnaast is geen enkel verzoek te gek gebleken en hebben ze aan...

10 Dhr. F.W. Duijnhouwer De Wherelanden 136 28 dec. 2023

Helemaal wat je verwacht van een makelaar. Een kundig kantoor met prettige medewerkers die altijd voor je klaarstaan en het hele proces ondersteunen.

10 Anoniem Goudenregenstraat 101 27 nov. 2023

Vanaf het eerste contact werd er snel gehandeld. De makelaar ging volledig mee in onze gewenste planning en heeft het hele proces goed begeleid. Ontzettend blij met het traject en het resultaat....

10 ASM Knook Purmerenderweg 137 24 nov. 2023

Vanaf het begin hadden wij een goed gevoel over makelaardij Kocken, de verkoop van ons huis zou vlekkeloos verlopen en snel verkocht worden, zij hebben bij ons aan alle verwachtingen voldaan en...

9.5 Anoniem Drontermeer 7 20 okt. 2023

Prettige makelaar, goede deskundige begeleiding. Afspraken duidelijk en correct, goede service, goed resultaat. Dank!

Bezoekadres:
Kocken Makelaars
Plantsoengracht 1
1441 DE Purmerend

Back to top

Nieuwbouw Kwadijkerpark

De verkoop van Kwadijkerpark Fase 2a2 is gestart!

Lees meer