Makelaar PurmerendWoning verkopen Purmerend

Woon jij in regio Purmerend en wil je jouw woning verkopen? Het is begrijpelijk dat je niet weet waar je moet beginnen. Onze makelaar begeleidt je in het gehele proces van A tot Z, passend bij jouw situatie. Zo wordt de verkoop van jouw huis geheid een succes. Benieuwd hoe we je verder kunnen helpen? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan! Hierin brengen we graag samen met jou de mogelijkheden in kaart.

Gratis waardebepaling in Purmerend

Twijfel je over de verkoop van je woning en is voor jou de waarde van je woning doorslaggevend? Een gratis waardebepaling biedt inzicht. Daarnaast biedt het je een richtlijn voor de prijsklasse voor de zoektocht naar een nieuwe woning. Benieuwd naar de waarde van jouw woning in de huidige markt? Vraag dan nu de gratis waardebepaling aan bij Kocken Makelaars.

Wonen in Purmerend

Kindvriendelijk
In de stad Purmerend is veel te doen voor en met je kroost. In Leeghwaterbad Spurd kun je een frisse duik nemen en veel waterpret beleven. Ook is er een groot trampolinepark in Purmerend te vinden en voor de kleintjes een prachtige kinderboerderij.
Culinair
In Purmerend kun je overheerlijk ontbijten, lunchen en dineren buiten de deur. Op de Koemarkt, een belangrijk plein midden in het centrum, vind je veel leuke restaurants.
Geschiedenis
Purmerend is ontstaan naast en uit het vissersdorpje Purmer, dat gelegen is op het land tussen het Purmermeer, het Beemstermeer en het Wormermeer. Nadat een stormvloed de bewoners had weggejaagd, werd Purmerend gesticht door Willem Eggert.

Dienstverlening in Purmerend

Woning kopen Purmerend

Op zoek naar een woning in Purmerend maar je droomwoning nog niet aan de haak kunnen slaan? Eén van onze aankoopmakelaars helpt je graag verder! Door het inschakelen van een aankoopmakelaar sta je sterker tijdens het proces van het aankopen van een woning. We werken namelijk in jouw belang en zorgen voor de beste prijs en voorwaarden.

Aankoopmakelaar Purmerend

Heb jij eindelijk dé woning waar je naar zocht in Purmerend en ben je helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar in te schakelen. Onze aankoopmakelaars hebben jarenlange ervaring met aankopen van een huis in Purmerend.

Huis kopen Purmerend

Taxatie Purmerend

Ben je nog niet zeker of je je woning wilt verkopen en wil je graag eerst weten wat de waarde is van je huis? Een taxatie bij onze makelaar kan je hier verder bij helpen! Je ontvangt een compleet taxatierapport, die ook kan worden ingezet voor een hypotheek van je nieuwe woning of wijziging van je huidige hypotheek.

Energielabel Purmerend

Als je een huis wilt verkopen ben je verplicht om een definitief energielabel aan te leveren voordat de woning zichtbaar in de verkoop komt. Lees hier alles over het energielabel.

Woningaanbod Purmerend

Huis aankopen of verkopen in Purmerend?

Onze makelaars helpen je graag verder!

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Bel of mail ons gerust.

Heb jij je droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in

Bezoekadres:
Kocken Makelaars
Plantsoengracht 1
1441 DE Purmerend

Back to top

Nieuwbouw Kwadijkerpark

De verkoop van Kwadijkerpark Fase 2a2 is gestart!

Lees meer