Voordelen van een aankoopmakelaar

Hulp bij onderhandelen
Wij hebben vaker met dit bijltje gehakt. Daarom kunnen we jou goed helpen bij het onderhandelen zodra jij je droomhuis hebt gevonden. Wij weten wat er speelt in deze veranderende markt. Wij zetten ons 100% in om de beste prijs voor jou te regelen!
Dichtbij het vuur
Zodra er een leuk huis te koop komt weten wij dit vaak als eerste. Zo zit je altijd dichtbij het vuur. Wie weet ben jij één van de eerste mensen die kan komen bezichtigen!
Goede begeleiding
Bij sommige woningen kom je er zonder aankoopmakelaar niet eens meer tussen. Onze aankoopmakelaar begeleidt je van A tot Z bij de aankoop van jouw huis en geeft jou eerlijk advies. Ook als er technische gebreken zijn, zijn we hier eerlijk in.

Huis kopen Purmerend

Jouw droomhuis bestaat echt, daar zijn wij van overtuigd. Samen gaan we deze woning voor je vinden. Onze aankoopmakelaar helpt je van bezichtiging tot het winnende bod. Heb je al een paar keer geboden op een woning, maar kom je er echt niet tussen? Met onze aankoopbegeleiding sta je sterker. Wij nemen je alle zorgen uit handen en begeleiden je volledig bij de aankoop. Zo weet je wat je koopt en voorkom je dat je onbewust teveel betaalt. Maak het verschil met de professionele aankoopmakelaar van Kocken Makelaars. Wonen is maatwerk, aankoopbegeleiding ook. Daarom willen we graag eerst kennismaken met je, voordat we een zoekopdracht starten.

Aankoopmakelaar in Purmerend

Als lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) heeft Kocken Makelaars de beschikking over verschillende databases met woningen. Het voordeel hiervan is dat wij snel op de hoogte zijn van een woning die te koop is of komt. Dus voordat een woning op funda komt of anderzijds in de publiciteit komt kunnen we actie ondernemen. Door tijdig actie te kunnen ondernemen ben je andere potentiële kopers een stapje voor.

  Voordelen aankoopmakelaar Purmerend

  Van een makelaar uit de omgeving of de plaats zelf mag je enige marktkennis verwachten. De makelaars van Kocken Makelaars worden continu geschoold met cursussen en doen dagelijks marktkennis op. Samen met jou bekijken we het huidige aanbod en kunnen we, desgewenst, een zoekopdracht uitvoeren. Want de woning van uw dromen is niet ‘a la minute' te koop, hier gaat wel eens een tijdje over heen.

  Nieuwsgierig geworden?

  Nieuwsgierig hoe wij jouw woning in de markt zetten? Kom eens langs, dan laten wij het je zien! Laat je gegevens in onderstaand formulier achter.

  Vrijblijvend kennismaken

  Marjolein van Twisk

  Bezoekadres:
  Kocken Makelaars
  Plantsoengracht 1
  1441 DE Purmerend

  Back to top

  Nieuwbouw Kwadijkerpark

  De verkoop van Kwadijkerpark Fase 2a2 is gestart!

  Lees meer