Wij zijn trots op onze tevreden klanten en dat laten wij graag aan je zien



Wat klanten over ons zeggen

Wij houden van een uitdaging en gaan bij al onze klanten voor het optimale resultaat. Wat wij allemaal voor je kunnen doen vertellen we je graag, maar voor jou is het waarschijnlijk belangrijker te weten hoe we de zaken aanpakken! Lees daarom vooral eens onze reviews, daar zijn we erg trots op.

10 Anoniem Noorderpad 31 B 26 aug. 2022

Super Kantoor! In een veranderende markt snel geschakeld en goed advies gegeven. Tijdens het proces van verbouwen ook meegedacht wat handige keuzes zijn. Zou ze iedereen aanbevelen. Wim regelt het...

10 Anoniem Zuiderpad 14 A 04 jul. 2022

De makelaar heeft het verkoopproces naar verwachting en tevredenheid begeleid. Het contact was erg prettig en werden goed geinformeerd.

10 Mevr. Tonneke Holslag Aletta Jacobslaan 44 13 jun. 2022

Fijn persoonlijk contact met de makelaar gehad. Kocken makelaars zijn deskundig en kennen de markt. Al meerdere keren een huis verkocht via Kocken Makelaars en altijd fijne ervaring gehad.

8.8 Anoniem Grootzeil 197 16 mrt. 2022

Professionele en zeer vriendelijke makelaar. Alles keurig verzorgd en geregeld. Een echte aanrader!!

9.8 Anoniem Kruidenierspeerstraat 5 08 mrt. 2022

een professioneel en kundig makelaarskantoor. Het aankooptraject is op een fijne wijze uit handen genomen.

9.0 Anoniem Yellowstone 29 07 mrt. 2022

De complete verkoop uit handen kunnen geven aan deze professionals. Van het eerste advies tot aan de overdracht was alles zeer goed geregeld en zijn wij compleet ontzorgd. Bedankt team Kocken...

10 Anoniem Achterdijk 20 F 03 mrt. 2022

Alles klopte. Kocken is niet de goedkoopste maar in mijn ervaring wel de beste en meest deskundige makelaar.

9.8 Anoniem Beets 35 27 feb. 2022

Kocken Makelaars heeft een fantastisch team mensen. Goed bereikbaar, behulpzaam, enthousiast en reageren snel.

9.8 Mevr. Scucces - Blauw Purmerenderweg 180 21 feb. 2022

Wim Kocken is een enthousiaste en zeer gedreven makelaar. Ook het team van Kocken Makelaars is vriendelijk, goed bereikbaar en reageren snel.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Bezoekadres:
Kocken Makelaars
Plantsoengracht 1
1441 DE Purmerend

Back to top