Taxatie en/of waardebepaling. U gaat ermee te maken krijgen. Kocken makelaars beschikt over een brede expertise.

 

Met onze uitgebreide aan- en verkoopervaring in zowel de particuliere als de zakelijke vastgoedmarkt maken wij graag voor u een passend taxatierapport.

 

Binnen de makelaardij is het taxeren van onroerend goed een specialisme geworden waar wij binnen Kocken Makelaars een eigen bedrijfsonderdeel van hebben gemaakt. Alle deskundigheid en ervaring van onze NVM makelaars en taxateurs is hier samengevoegd, waardoor onze taxatierapporten kwalitatief aan de hoogste eisen voldoen en door alle geldverstrekkers worden geaccepteerd. Onze taxateurs zijn aangesloten bij het taxatie-instituut NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut), waardoor u verzekerd bent van een objectieve en betrouwbare woning- of bedrijfstaxatie.

 

Doel van taxatie kan onder andere zijn:

  • de marktwaarde, voor en na verbouwing
  • een waardebepaling t.b.v. verkoop-/ aankoopbeslissing
  • de marktwaarde in verhuurde staat

Wij zorgen ervoor dat  u binnen 5 werkdagen na opname  ons taxatierapport in huis heeft. Dit rapport is als het ten behoeve van financiering is fiscaal aftrekbaar. 

 

Wilt u een afspraak maken voor een taxatie? Bel dan met 0299 - 42 88 88 of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!
 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen