Financiering: onafhankelijk advies

Een van de eerste stappen bij het kopen van een woning is het inventariseren van uw financiële mogelijkheden. Tot welke koopsom kunt u gaan? Wat zijn de woonlasten die u kunt verwachten? Wat is haalbaar gezien uw inkomsten en uitgaven? Kocken makelaars heeft deskundige, onafhankelijke, externe adviseurs, die precies aan kunnen geven wat uw mogelijkheden zijn. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Een advies over een hypotheek staat nooit op zich. Een goed advies houdt altijd rekening met uw persoonlijke omstandigheden: uw leeftijd, gezinssamenstelling, bestedingspatroon nu en in de toekomst, verzekeringen, leningen en verwachte inkomsten. Kortom: wat u wilt u nu en morgen kwijt zijn aan uw woning?

Kijk goed wat uw mogelijkheden zijn

Onze financieel adviseurs zijn onafhankelijk en maken voor u een open vergelijking tussen alle aanbieders. Zij kijken verder dan alleen de rente en wegen factoren als looptijd, flexibiliteit en aanvullende condities zorgvuldig voor u af. Alleen zo kunt u een juiste keuze maken.

Wilt u een goed en onafhankelijk advies door één van onze externe adviseurs? Bel ons kantoor op 0299-428888 of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan met u contact op.

 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring