ActueelEnergiescan

Een energiescan is een fantastisch instrument om meer waarde aan je woning te geven. Potentiële kopers krijgen door de scan direct inzichtelijk wat voor investering ze kunnen doen om het energielabel op te laten waarderen naar energielabel A.

Huis kopen onder voorbehoud

Kopen onder voorbehoud biedt kopers de mogelijkheid om een bod uit te brengen op een nieuw huis terwijl ze hun huidige woning nog bezitten. Er wordt een termijn vastgesteld waarbinnen de verkoop van hun huidige huis moet plaatsvinden. Er is ook de 48-uurs clausule die de oorspronkelijke koper beschermt als er een beter bod binnenkomt.

Combideal

Het klinkt best logisch. Als jij je woning wilt verkopen, wil je over het algemeen ook direct een woning aankopen. Met onze combideal begeleiden wij je zowel bij de verkoop van je huidige woning als bij de aankoop van een nieuwe woning. We kennen jouw situatie goed, waardoor we uitstekend kunnen inspelen op jouw wensen en behoeften.

Kennismaken?

Plan een vrijblijvende afspraak in

Neem via het onderstaande formulier contact met ons op, dan bellen wij je om een afspraak in te plannen. Je kunt ook direct een afspraak maken door ons te bellen.

Zien we je snel?

Wat onze klanten vinden

10 Anoniem Oud-Raeffeldamweg 3 26 jul. 2023

Het proces rond de verkoop is uitstekend verlopen. De makelaar heeft ons constant op de hoogte gehouden en goed geadviseerd. De woning is voor een hogere prijs verkocht dan op voorhand verwacht. Ik...

9.0 Anoniem Weidemolen 20 21 jul. 2023

Zeer deskundig advies, tijdens bouwkundig onderzoek aanwezig en gewezen op belangrijke punten.. Allert op bieding en direct contact met makelaar van verkopende partij.

9.2 Dhr. Koper Binnenbuurt 23 16 jul. 2023

Super fijn makelaarskantoor! Denkt mee, komt met goede ideeën en weet wat er in de markt speelt en hoe daarop te anticiperen.

10 Mevr. Kim Loenen Houtrib 86 16 jul. 2023

Kocken makelaars heeft ons boven onze verwachting geholpen. De makelaar nam alle tijd voor ons en was goed bereikbaar voor advies en vragen. De makelaar was eerlijk en heeft veel kennis van de...

9.0 Dhr. Ronny Bier Kolenbergstraat 47 11 jun. 2023

Goed en prettig contact. Betrouwbaar en eerlijk. Deskundig en duidelijk in zijn communicatie. Is onze derde woning al bij deze makelaar.

10 Anoniem Maasstraat 20 14 mei 2023

Ik heb de verkoop bij Kocken als zeer prettig ervaren. Goede service, snelle communicatie en zeer vriendelijk.

9.0 Anoniem Gooimeer 99 04 mei 2023

Het contact met Cas verliep vlot en prettig. Korte lijnen en snel beslissen. Ben erg blij ket Kocken en zeker met Cas. Mvg Paul Linschoten

10 Anoniem De Wherelanden 136 02 mei 2023

Alles ging gewoon helemaal top. Bereikbaar via app, telefoon en mail. Regelt snel als er wensen zijn en is erg betrokken

10 Joke Bruins 25 apr. 2023

Top makelaar! Zeer zorgvuldig, uitstekende begeleiding! Een aanrader.

7.0 Anoniem Burgemeester D. Kooimanweg 519 25 apr. 2023

Makelaar heeft een paar steken laten vallen in het proces totdat het pand daadwerkelijk in de verkoop ging.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Bezoekadres:
Kocken Makelaars
Plantsoengracht 1
1441 DE Purmerend

Back to top

Appartementen Project Nijlstraat

De verkoop is gestart! Wil je kans maken op een woning?

Schrijf je nu in!