Huis kopen? Kocken Makelaars wijst je de weg.Voordelen van een aankoopmakelaar

Hulp bij onderhandelen
Wij hebben vaker met dit bijltje gehakt. Daarom kunnen we jou goed helpen bij het onderhandelen zodra jij je droomhuis hebt gevonden. Wij weten wat er speelt in deze veranderende markt. Wij zetten ons 100% in om de beste prijs voor jou te regelen!
Dichtbij het vuur
Zodra er een leuk huis te koop komt weten wij dit vaak als eerste. Zo zit je altijd dichtbij het vuur. Wie weet ben jij één van de eerste mensen die kan komen bezichtigen!
Goede begeleiding
Bij sommige woningen kom je er zonder aankoopmakelaar niet eens meer tussen. Onze aankoopmakelaar begeleidt je van A tot Z bij de aankoop van jouw huis en geeft jou eerlijk advies. Ook als er technische gebreken zijn, zijn we hier eerlijk in.

Maak het verschil met onze aankoopmakelaar

Jouw droomhuis bestaat echt, daar zijn wij van overtuigd. Samen gaan we deze woning voor je vinden. Onze aankoopmakelaar helpt je van bezichtiging tot het winnende bod. Heb je al een paar keer geboden op een woning, maar kom je er echt niet tussen? Met onze aankoopbegeleiding sta je sterker. Wij nemen je alle zorgen uit handen en begeleiden je volledig bij de aankoop. Zo weet je wat je koopt en voorkom je dat je onbewust teveel betaalt. Maak het verschil met de professionele aankoopmakelaar van Kocken Makelaars. Wonen is maatwerk, aankoopbegeleiding ook. Daarom willen we graag eerst kennismaken met je, voordat we een zoekopdracht starten.

Plan een kennismaking in

Huis aankopen met dé aankoopmakelaar van Purmerend

Wanneer je op zoek bent naar je droomhuis doorlopen we samen vier stappen:

1. INFORMEREN EN ORIËNTEREN
We verdiepen ons in jouw woonwensen en behoeften. Na de inventarisatie oriënteren we ons op het aanbod en stellen we een lijst van woningen samen om te bezichtigen. We coördineren de afspraken, vragen akten en kadastrale gegevens op en rechercheren bij gemeentelijke instellingen. Hierbij kun je ons altijd gebruiken als vraagbaak. Wij geven jou alle ruimte om te bezichtigen en zullen alert met je meekijken en de zaken die ons opvallen bespreken. Wij zijn altijd 100% eerlijk, wel zo fijn toch?

2. ADVISEREN
Je kunt van ons een alerte houding tijdens en na de bezichtiging verwachten. Wij zijn waakzaam en zorgen voor inzicht in en advisering over de volgende zaken: het grote geheel en de details; de bouwkundige en onderhoudsstaat; de courantheid en geschiktheid; ontwikkeling van de buurt en vergelijking met andere woningen; juridische en fiscale aspecten.

3. ONDERHANDELEN
Is jou interesse in een woning gewekt? Dan begint nu het spannende deel: onderhandelen! We adviseren je over de onderhandelingsstrategie. Een bedachtzame strategie bij onderhandeling staat vaak garant voor een gunstige uitkomst. Als het tot een bieding komt, formuleren we de bijbehorende condities. Wel zo makkelijk dat je dit allemaal uit handen kan geven.

4. AFRONDEN
Is er een overeenkomst bereikt? Dan kan de champagnefles open! Ook hebben we aandacht voor een goede afwikkeling. We bevestigen de wilsovereenkomst, assisteren bij de formulering van de koopovereenkomst en de ondertekening, controleren de voortgang, sturen derden aan en staan jou bij bij de eindinspectie en de juridische overdracht bij de notaris.

Ik wil een gratis adviesgesprek en kennismaken

Brengt je op ideeën
Samen met je aankoopmakelaar bekijk je of je woonwensen realistisch zijn. Misschien hoop je wel op iets wat helaas niet helemaal financieel haalbaar is. Ook kan hij of zij je op ideeën brengen, misschien toch eens kijken naar een huis in een dorp ernaast?
Technische kennis
Met een aankoopmakelaar ga je goed voorbereid op pad. Jij ziet zelf niet direct alle gebreken bij een huis en die wil je misschien ook niet zien. Onze aankoopmakelaar wijst je op de gebreken en zegt eerlijk wat hij of zij er van vindt.
Objectief advies
Omdat je misschien al een paar keer achter het net hebt gevist, neem je wellicht sneller genoegen met technische gebreken of andere minpunten. Een aankoopmakelaar is niet emotioneel betrokken bij het huis en geeft je altijd een objectief advies.

Huis kopen? Schakel ons als aankoopmakelaar in!

Plan een gratis adviesgesprek en kennismaking in.

Laat je gegevens hieronder achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.
Je kunt ons ook direct bereiken via 0299 - 42 88 88 of stuur een mailtje naar info@kocken.nl.

Kocken makelaars Cas Klinkhamer

Bezoekadres:
Kocken Makelaars
Plantsoengracht 1
1441 DE Purmerend

Back to top

Nieuwbouw Kwadijkerpark

De verkoop van Kwadijkerpark Fase 2a2 is gestart!

Lees meer