Bekijk hier onze ijzersterke dienstenOnze diensten

Bij Kocken Makelaars kennen wij de weg. We zijn al sinds 1932 actief in de makelaardij. Zo kun je bij ons terecht voor verkopen, aankopen, taxaties beleggingen en hypotheken. Wij gaan actief voor je aan de slag: altijd persoonlijke aandacht, met brede vakkennis. Bekijk hier een overzicht van onze diensten. We staan graag voor je klaar!

Wil jij je huis laten verkopen door een makelaar die alles op alles zet zodat jij de beste prijs krijgt? Dat kan bij Kocken Makelaars! Zakelijk, maar ook heel persoonlijk.

Meer lezen

Wil je weten wat je huis waard is, om welke reden dan ook? Vraag een gratis waardebepaling aan bij Kocken Makelaars. Onze ervaren makelaars geven je een betrouwbaar en deskundig advies.

Meer lezen

Voor het verkopen van uw woning in het hogere segment is een andere aanpak vereist om het hoogst haalbare resultaat te behalen. Uw persoonlijke vastgoedteam weet exact hoe zij met de juiste (online) tools en tone of voice uw exclusieve woning optimaal in de markt zet. Onze op maat gemaakte verkoopstrategie en werkwijze levert u zonder twijfel de beste koper op voor uw woning.

Meer lezen

Het kopen van een huis is één van de grootste aankopen in een mensenleven. Met een NVM aankoopmakelaar sta je een stuk sterker. Zo koop jij het huis wél. En tegen de beste prijs en voorwaarden.

Meer lezen

Het is bij de koop of verkoop van een huis belangrijk om te weten wat je woning waard is. Voor het afsluiten van een hypotheek, voor de polis van de verzekering en voor de Belastingdienst. Bij ons kun je terecht voor een deskundige taxatie.

Meer lezen

Je hypotheek heeft grote invloed op jouw dagelijks leven. Een groot deel van je maandlast wordt tenslotte bepaald door je hypotheek. Als hypotheekadviseur luisteren we daarom heel goed naar jouw persoonlijke verhaal.

Meer lezen

Wilt u vermogen voor de toekomst opbouwen of uw winst goed benutten? Wat uw doel ook is, onze beleggingsexpert begeleidt u naar de oplossing die past bij uw situatie. Samen met u brengen we zorgvuldig in kaart welke doelen en wensen u heeft. Met onze grondige kennis van de zakelijke vastgoedmarkt kunt u rekenen op een betrokken en creatieve partner op het gebied van de beleggingsmakelaardij.

Meer lezen

Hebben we je overtuigd?

Neem contact op met onze adviseurs

Heb jij interesse in één van onze diensten? Neem gerust contact met ons op.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Bezoekadres:
Kocken Makelaars
Plantsoengracht 1
1441 DE Purmerend

Back to top

Nieuwbouw Kwadijkerpark

De verkoop van Kwadijkerpark Fase 2a2 is gestart!

Lees meer