Verantwoord beleggen in commercieel vastgoed met Kocken MakelaarsUitgebreide klantenkring

Kocken Makelaars kan diverse gerenommeerde beleggers en ontwikkelaars tot haar klantenkring rekenen die voortdurend op zoek zijn naar beleggingspanden in en rond Purmerend & Amsterdam. Het gaat dan voornamelijk om hele panden met woningen of bedrijfsruimtes. Het maakt niet uit of er achterstallig onderhoud is of aanschrijvingen op het perceel rusten.

Vermogen opbouwen met commercieel vastgoed

Wilt u vermogen voor de toekomst opbouwen of uw winst goed benutten? Wat uw doel ook is, onze beleggingsexpert begeleidt u naar de oplossing die past bij uw situatie. Samen brengen we zorgvuldig uw doelen en wensen in kaart. Met onze grondige kennis van de zakelijke vastgoedmarkt kunt u rekenen op een betrokken en creatieve partner op het gebied van de beleggingsmakelaardij.

Plan een adviesgesprek

Beleggen binnen de zakelijke vastgoedmarkt in bedrijfs onroerend goed

Beleggen in bedrijfsonroerend goed is een strategische beslissing waarbij grondige kennis van de markt onmisbaar is. Naast zakelijke opdrachtgevers zijn wij al jaren de adviseur voor institutionele en particuliere beleggers. Wij hebben kennis en ervaring met beleggingen in verschillende soorten vastgoed, zoals:

  • Kantoren
  • Bedrijfscomplexen
  • Winkel(centra)
  • Studentenwoningen
  • Grootschalige wooncomplexen

Wilt u uw vastgoed verkopen?

Wilt u (misschien) uw vastgoed verkopen? Neem vrijblijvend contact op met onze bedrijfsmakelaars om te bepalen hoe wij uw vastgoed in de markt kunnen zetten. Ook voor verhuur mogelijkheden zijn we de partij die voorziet in de juiste (markt)informatie.

Plan een afspraak

Maak een afspraak met een beleggingsadviseur

Bezoekadres:
Kocken Makelaars
Plantsoengracht 1
1441 DE Purmerend

Back to top

Nieuwbouw Kwadijkerpark

De verkoop van Kwadijkerpark Fase 2a2 is gestart!

Lees meer