Weten wat jouw huis waard is? Vraag een gratis waardebepaling aan!Wil jij een gratis waardebepaling van je huis? Wij komen graag bij je langs!

Natuurlijk heb je een idee wat je huis zou kunnen opleveren. Maar wij begrijpen ook dat je een expert er naar wilt laten kijken. Nodig ons gerust uit voor een gratis waardebepaling. Wij komen graag - vrijblijvend - bij je langs om mee te denken over jouw situatie. Zo kun je ook direct kijken of de klik er is.

Je kunt van ons altijd een degelijk en goed onderbouwd advies verwachten met betrekking tot:

  • de verwachte verkoopopbrengst
  • de te hanteren vraagprijs
  • verwachte verkoopsnelheid
  • marketingbeleid
  • beste strategie om jouw huis in de markt aan te bieden

Gratis waardebepaling aanvragen

Woningfotografie topr Kantoorfotos Kocken Purmerend Kocken 04 adj

Waarom Kocken Makelaars?

IJzersterke dienstverlening
Ons team is een geoliede machine van ervaren makelaars en een gedreven binnendienst. Bij ons heb je contact met één makelaar en geen vraag blijft onbeantwoord.
Vol ambitie!
Wij halen alles eruit wat erin zit en houden van een uitdaging. Een huis wordt in deze tijd sowieso verkocht, maar wij zorgen ervoor dat dit tegen de beste prijs én voorwaarden gebeurt.
Gewoon leuk
Een huis (ver)kopen is een spannend moment. Maar het mag ook best een beetje leuk zijn! Wij gaan voor een leuke samenwerking en persoonlijk contact. Wij nemen graag de tijd voor je. Kom vooral eens langs op ons gezellige kantoor.

Gratis waardebepaling woning

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom jij een waardebepaling aan wilt vragen. Misschien wil je weten wat je bestedingsruimte is omdat je een ander droomhuis op het oog hebt, je wilt een indicatie hebben van de verkoopwaarde van je huis of je wilt graag weten wat de overwaarde van je huis is. Bij Kocken Makelaars ben je aan het juiste adres. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs.

Wat is het verschil tussen een waardebepaling en taxatie?

Wij snappen heel goed dat je je afvraagt wat nu het verschil is tussen een waardebepaling en taxatie, want het geeft toch beide weer wat je huis waard is? Een waardebepaling kan niet gebruikt worden voor het aanvragen van een hypotheek en een taxatierapport wel. En een waardebepaling is helemaal gratis, een taxatie niet. We blijven Nederlanders hè!

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

Bezoekadres:
Kocken Makelaars
Plantsoengracht 1
1441 DE Purmerend

Back to top

Nieuwbouw Kwadijkerpark

De verkoop van Kwadijkerpark Fase 2a2 is gestart!

Lees meer