Dé makelaar van Purmerend

IJzersterke dienstverlening
Ons team is een geoliede machine van ervaren makelaars en een gedreven binnendienst. Bij ons heb je contact met één makelaar en geen vraag blijft onbeantwoord. Onze bezichtigingen kenmerken zich door enthousiasme. Kies je voor onze dienstverlening, dan kies je voor ontzorgen en deskundigheid. Wij zijn trots op onze vakkennis.
Vol ambitie!
Wij halen er alles uit wat erin zit en gaan geen uitdaging uit de weg! Een huis wordt in deze tijd hoe dan ook verkocht, maar wij zorgen er voor dat dit tegen de beste prijs én voorwaarden gebeurt.
Local Heroes
Met trots kunnen wij zeggen dat wij het langst bestaande makelaarskantoor zijn van Purmerend. Al 4 generaties is ons kantoor hier actief. Purmerend, de Beemster en omgeving hebben geen geheimen voor ons en daarmee ook uw woonwensen niet.

Huis verkopen Purmerend

Een woning verkopen, het lijkt zo makkelijk. Online is er genoeg informatie te vinden en met social media kom je al een heel eind. Toch is één essentiële eigenschap niet te vinden online: ervaring. Wij hebben die ervaring.

Verkoopmakelaar in Purmerend

Door deze jarenlange ervaring met de verkoop en aankoop van woningen in Purmerend en omgeving, weten wij wat kopers beweegt. Naast ons lokale en regionale netwerk bieden wij als vievere makelaar een exclusief landelijk netwerk. Zo behartigen wij jouw belang maximaal.

  Wat is mijn woning waard?

  Ben jij benieuwd naar de waarde van je woning? Heb je verhuisplannen, of weet jij helemaal nog niet zeker of je wilt verhuizen? Wij voeren gratis een vrijblijvende waardebepaling voor je uit. Zo weet jij wat je woning op dit moment waard is en voorzien we je van tips over het (eventuele) verkopen van je woning. Onze makelaar komt graag bij je langs.

  Woning verkopen Purmerend

  Wij hebben als doel jou te begeleiden en adviseren gedurende het gehele verkoopproces, maar behartigen ook jouw belangen. Van eerste gesprek tot de sleuteloverdracht staan wij je bij. Van bouwkundige tot juridische aspecten, je hebt altijd je eigen adviseur die tussen jou en de wederpartij staat.


  Eén van onze makelaars - die jouw vaste contactpersoon blijft tijdens het gehele proces - bespreekt samen met jou een passend plan van aanpak, de te volgen verkoopstrategie en de te verwachten verkooptijd. Dit alles in 7 heldere stappen.

  Nieuwsgierig geworden?

  Wij komen allemaal uit de regio Purmerend en kennen het dan ook op ons duimpje. Wij kunnen jou dus alles vertellen over een bepaalde wijk of straat. Klanten komen bij ons kantoor om ontzorgd te worden. Geen verkooppraatjes of half werk, wanneer je bij ons een opdracht neerlegt kun je de beste kwaliteit verwachten.

  Vrijblijvend kennismaken

  Wim Kocken

  Bezoekadres:
  Kocken Makelaars
  Plantsoengracht 1
  1441 DE Purmerend

  Back to top

  Nieuwbouw Kwadijkerpark

  De verkoop van Kwadijkerpark Fase 2a2 is gestart!

  Lees meer