Mijn favorieten

Nieuwbouwaanbod

Westerweg 3a en Westerweg 3b


Je ziet het direct wanneer je het bruggetje nadert, dat toegang verleent tot de beide kavels: deze villa’s onderscheiden zich door een geheel eigen, robuuste uitstraling en een opvallend stoere ’noordelijke’ architectuur.

Wat je niet meteen ziet, maar wel ervaart als je er woont, zijn de aantrekkelijke eigenschappen van de woningen. Ze worden bijvoorbeeld volledig vervaardigd uit natuurlijke materialen, bovendien zijn ze extreem zuinig en, bij voldoende zon, zelfs ‘energiepositief’!

 

Het compleet eigen(tijdse) karakter van een Barentsz

De beide villa’s zijn echte Barentsz-ontdekkingshuizen, met de aparte, exclusieve trekjes die daarbij horen.

Zo kenmerken ze zich – onder andere – door het gebruik van hoogwaardige, natuurlijke materialen (voor een heerlijk comfortabel binnenklimaat), grote raampartijen (voor een weids uitzicht en extra lichtinval), brede trappenhuizen (om alle leefruimten met elkaar te verbinden), hoge plafonds (om een extra ruimtelijk effect te verkrijgen) en zware massief houten, in het zicht geplaatste balken (om het robuuste karakter van de huizen ook visueel te accentueren).

Mede hierdoor, en dankzij de zorgvuldige afwerking van zowel het in- als het exterieur van de villa’s, is de aankoop ervan een solide investering ‘voor het leven’.

 
Koemarkt, Marthal met 7 exclusieve woningen!'Wonen in een toekomstig monument in het centrum van Purmerend”


De Markthal van Purmerend wordt gebouwd op één van de mooiste en meest dynamische locaties van de stad: de Koemarkt, het horecahart in de binnenstad van Purmerend.

ALLES VERKOCHT!

Boven de Markthal worden zeven zeer luxe appartementen ontwikkeld. U krijgt precies wat u mag verwachten van een exclusief woonplan: LUXE in de breedste zin van het woord. Een deel van de appartementen is voorzien van een riant dakterras en alle appartementen hebben de beschikking over een eigen parkeerplaats. De appartemen zijn optimaal geïsoleerd.

Een nieuwe markthal voor Purmerend
Het plan is een ontwikkeling in het historisch centrum van Purmerend en sluit aan bij de markttraditie van de stad. Deze plek is onderdeel van de Koemarkt en stond bekend als het nuka terrein (nuchtere kalvermarkt). Het complex heeft een dubbele functie, een grote markthal op de begane grond en 7 ruime appartementen op de tweede en derde verdieping. De ruimte voor de markthal is te beschouwen als een overdekt plein, rondom afgeschermd door hoge glazen puien die naar behoefte geopend en gesloten kunnen worden. De markthal is dan duidelijk geopend en onbelemmerd toegankelijk vanaf de omliggende openbare ruimte. De moderne markthal is multifunctioneel en is geschikt voor een grote diversiteit aan activiteiten. Leidend bij het ontwerpen van dit complex is vooral geweest dat het gebouw een verrijking van de historische binnenstad moet zijn. Daarom is gekozen voor een traditionele opbouw met “klassiek” vormgegeven kolommen en gevels. De geschiedenis heeft ook gediend als inspiratie voor de toegangspoort naar het achterterrein vanuit de Plantsoenstraat en de Purmerpoort voor de hoofdentree van de appartementen vanaf de Koemarkt. De appartementen zijn ruim en luxe en hebben ruim zicht op het centrum van de historische binnenstad.
 
Hoe ziet dit appartement er uit?
Via de zeven meter hoge entree aan de Koemarkt bereikt u de binnenstraat waar u de appartementen met de lift of via de trap kunt bereiken.  

Berging
Elk appartement heeft een berging op de eerste verdieping van minimaal 10 m2.

Parkeren
Elk appartement heeft een exclusieve overdekte parkeerplaats aan de achterzijde van het gebouw onder de eerste verdieping van minimaal 5 bij 3 meter.

Terrassen
De vloeren van de terrassen zijn afgewerkt met betontegels van 500 bij 500 mm op tegeldragers. De terrassen zijn voorzien van balusters (+100 cm) met panelen van ondoorzichtig glas en met privacy schermen (+200 cm) tussen de terrassen. De appartementen op de bovenste etage worden voorzien van een groot dakterras. Dit terras is bereikbaar via een stalen trap en een elektrisch te openen glazen dakluik van 300 bij 90 cm.

Kozijnen
De buitenkozijnen van de appartementen zijn ‘verdiepingshoog’ en voorzien van triple beglazing met HR+++ glas. De plafondhoogte in de woonkamer bedraagt > 260 cm. 

Afwerking
In de appartementen worden houten stompe deuren toegepast, waar mogelijk ‘verdiepingshoog’, af te lakken in een nader te bepalen kleur. Alle wanden en plafonds zijn strak gestuukt en wit gesausd. De appartementen worden opgeleverd met een vlakke en strakke betonvloer. Tussen de hal en de woonkamers wordt een verdiepingshoge en brede stalen pui gemonteerd met glas.

Badkamer & toilet
De badkamers en de toiletten worden compleet opgeleverd volgens een keuzepallet (bewoners kiezen bij leverancier sanitair en tegels binnen een van tevoren vastgesteld budget passend bij de luxe afwerking van het geheel). Desgewenst kan de grote badkamer onafgewerkt worden opgeleverd waar een nader te bepalen minderprijs voor geldt.

Keuken
Het appartement wordt opgeleverd zonder keuken maar met alle aansluitingen voor een luxe keuken gemonteerd tegen de wand met een voorziening voor een keukeneiland.

Verwarming
Overal wordt vloerverwarming geïnstalleerd als hoofdverwarming. Een eigen warmtepomp zorgt voor de warmwater voorziening (er is dus geen gasaansluiting en geen stadsverwarming). De binnenunits/boiler van deze warmtepomp staan in de technische ruimtes van de appartementen (waar ook de wasmachine en droger een plek hebben). 

Airco & ventilatie
De slaapkamers zijn voorzien van airco. De ventilatie van de appartementen gebeurt door middel van mechanische afzuiging in de natte ruimten, toiletten en keuken en toevoer van verse lucht vanaf het dak in de slaapkamers en woonkamer.

Elektrische installatie
De appartementen krijgen een uitgebreid elektrische installatie compleet met bewegingsmelders (gang, toilet(en), badkamers, berging) of dimmers/schakelaars en armaturen (inbouwspots of ingebouwde spanningsrails met spots). De complete basisverlichting is al aanwezig doordat er overal ledverlichting wordt gebruikt waarbij er uiteraard nog keuze is uit verschillende spots. In de woonkamer en keuken is er een voorziening voor het centraal schakelen van alle indirecte verlichting. Tevens wordt er in de woonkamer een dubbele CAI en UTP geïnstalleerd (in beide hoeken). Ook de beide slaapkamers beschikken over deze aansluitingen.

Beveiliging
Ieder appartement beschikt over een eigen beveiligingsinstallatie (gevel) met bewegingsmelders in het appartement. Ook is er een videofoon installatie aanwezig voor het op afstand openen van de buitendeuren op de begane grond.

Notaris
Op dit porject is een vaste notaris. De projectnotaris is Abma Schreurs Purmerend.


Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring