Combideal: Verkopen en aankopen in éénCombideal Kocken

Verhuisplannen?

Heb je verhuisplannen? Leuk! De markt is weer volop in beweging. Ga je eerst je huidige woning verkopen of ga jij eerst jouw droomhuis aan de haak slaan? In deze markt staan woningen weer iets langer te koop, waardoor jij niet op voorhand al direct hoeft aan te kopen. Dat wil niet zeggen dat je nu vooraan in de rij staat als je een woning wilt aankopen. Deze onzekere factoren zijn lastig, maar onze makelaar weet raad. Wij kennen de (regionale) markt als geen ander en kijken graag mee wat in jouw situatie slim is. Als wij jou tijdens het complete aan- en verkoopproces mogen bijstaan, profiteer je bovendien van onze all-in combideal.

Totale ontzorging: koop en verkoop op één plek!

Het klinkt best logisch. Als jij je woning wilt verkopen, wil je over het algemeen ook direct een woning aankopen. Met onze combideal begeleiden wij je zowel bij de verkoop van je huidige woning als bij de aankoop van een nieuwe woning. We kennen jouw situatie goed, waardoor we uitstekend kunnen inspelen op jouw wensen en behoeften.

Deze voordelen wil je niet missen:

  • Praktische timing: wij sluiten de aan- en verkoop op elkaar aan. Je verhuist maar één keer. We stemmen de passeerdata en voorbehouden op elkaar af.
  • All-in: wij ontzorgen je volledig.
  • Met een heldere opbrengstverwachting weet je precies wat jouw mogelijkheden zijn.
  • Wij bereiden de verkoop volledig voor, waarbij we rekening houden met de tijdstermijn voor de aankoop.
  • Extra voordeel: een flinke korting op ons tarief. Bespaar honderden euro’s!

Waarom kiezen voor de all-in combideal?

Tijdens het hele aankoop- en verkoopproces maar één aanspreekpunt en partner

Als je gebruik maakt van de combideal van Kocken Makelaars, begeleidt één van onze makelaars je gedurende het hele proces. Je hebt dan één aanspreekpunt en partner. Bij de aankoop zorgt de makelaar ervoor dat je tegen de best haalbare condities aankoopt en bij de verkoop wordt de hoogst haalbare koopsom gerealiseerd. Een woning aankopen en verkopen is geen alledaagse bezigheid voor je, dan is het erg fijn dat je een vertrouwenspersoon hebt die voor je klaar staat, jou door en door kent en jouw wensen en belangen op de juiste manier behartigt.

In één keer klaar voor verkoop en aankoop!

Met de all-in combideal van Kocken Makelaars ben jij in één keer klaar voor de verkoop van je woning én aankoop van je droomwoning. Als je liever jouw woning in de stille verkoop zet terwijl wij op zoek gaan naar je droomhuis, is dat uiteraard ook mogelijk. Met stille verkoop kunnen wij alvast de interesse peilen in je woning, voordat je het definitief wilt verkopen.

Combideal 1

Direct van alle voordelen van de all-in combideal genieten?

Neem contact op met onze makelaars via 0299 - 42 88 88 of via info@kocken.nl

Meer informatie of direct een afspraak inplannen? Laat hieronder je gegevens achter:

Bezoekadres:
Kocken Makelaars
Plantsoengracht 1
1441 DE Purmerend

Back to top

Appartementen Project Nijlstraat

De verkoop is gestart! Wil je kans maken op een woning?

Schrijf je nu in!