Wanneer u besluit uw woning via Kocken Makelaars te verkopen dan kunt u verzekerd zijn van een helder en eerlijk advies. Belangrijke vragen die bij de verkoop opkomen zijn: wat zijn de kosten en wat is mijn woning waard? Om juist te kunnen handelen is een scherp inzicht gewenst. Een inzicht dat wij door onze bouwtechnische kennis, marktkennis en ervaring, ten gunste van onze klant aanwenden. Naast een degelijke waardebepaling staan hierbij een bouwkundig, juridisch en kadastraal onderzoek centraal. Ook een uitgebreid marketingplan waarin alles is gericht op een probleemloze verkoop met het hoogst haalbare resultaat, maakt deel uit van onze service. Door onze jarenlange ervaring van generatie, op generatie kennen wij ons marktgebied bijzonder goed en hebben wij een uitstekend netwerk opgebouwd en dit samen met een perfect Relatiebeheer Systeem kennen wij 80% van de kopers in ons marktgebied. Dé manier om veilig, zorgeloos en verantwoord een woning te verkopen doet u daarom met Kocken Makelaars. Wij zetten transacties om in relaties! RUIM 160 BEOORDELINGEN MET EEN GEMIDDELDE VAN EEN 9,2! (Bron: Funda)

Wat doen wij globaal voor u?

 • Met onze kennis van de actuele marktgegevens wordt de mogelijke opbrengst bepaald. In een door ons ontwikkeld persoonlijk plan van aanpak zullen wij dit toelichten.
 • Er wordt een gedetailleerde en unieke presentatie van uw woning gemaakt, aan de hand van heldere teksten waarin de unieke pluspunten worden beschreven en er worden professionele foto’s en plattegronden gemaakt.
 • Uw woning wordt aangemeld in het uitwisselingssysteem van de NVM.
 • Via diverse mediakanalen wordt uw woning gepresenteerd. Denk hierbij aan videoschermen en raampresentaties in onze etalage alsmede op de websites www.kocken.nl www.funda.nl en www.mva.nl.
 • Vanzelfsprekend verzorgen wij de bezichtigingen van uw woning en overhandigen naderhand een professionele kleurenbrochure aan de potentiële koper.
 • Gedurende het verkoopproces is er persoonlijk en voortdurend contact met u. Daarnaast blijft u op de hoogte van onze werkzaamheden via ons digitale klantendossier (digitaal via www.kocken.nl , middels een persoonlijke inlogcode) Hierdoor blijven al uw persoonlijke gegevens beschermd.
 • Bij de onderhandelingen gaan wij voor het hoogst haalbare resultaat. De controle over het onderhandelingsproces verliest u hierbij niet. U beslist voor welke prijs u de woning verkoopt.
 • Wij stellen de koopakte op en zullen deze in zijn geheel met u doorspreken, waarna getekend kan worden met de partijen. Indien de koopakte bij de notaris plaats vindt gaan wij uiteraard met u mee om u te begeleiden tijdens het tekenen van de koopovereenkomst.
 • Het proces is nu bijna afgerond. De notaris, aangewezen door de koper, stelt de leveringsakte op, die wij uiteraard van te voren controleren.
 • Alvorens wij samen met u naar de notaris gaan voor de overdracht van uw woning, is er de eindinspectie van de woning. Hier gaan wij de meterstanden noteren, lopen wij de roerende zakenlijst na en kijken we of de woning in dezelfde staat verkeerd als op het moment van de verkoop.
 • Daarna volgt de gang naar de notaris waar de leveringsakte zal worden getekend.
 • Gefeliciteerd! Het koopproces is afgerond. Uw woning is verkocht! Uiteraard blijven wij voor u klaar staan mocht u nog vragen hebben of van andere diensten gebruik willen maken.

Dus wilt u een afspraak maken voor de verkoop van uw woning? Bel dan met 0299 - 42 88 88 of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen