Wij zetten transacties om in relaties! RUIM 160 BEOORDELINGEN MET EEN GEMIDDELDE VAN EEN 9,2! (Bron: Funda)

Wanneer u besluit uw woning via Kocken Makelaars te verkopen dan kunt u verzekerd zijn van een helder en eerlijk advies. Belangrijke vragen die bij de verkoop opkomen zijn: wat zijn de kosten en wat is mijn woning waard? Om juist te kunnen handelen is een scherp inzicht gewenst. Een inzicht dat wij door onze bouwtechnische kennis, marktkennis en ervaring, ten gunste van onze klant aanwenden. Naast een degelijke waardebepaling staan hierbij een bouwkundig, juridisch en kadastraal onderzoek centraal. Een goede verkoopstrategie zorgt ervoor dat uw woning zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de beste voorwaarden. Geen verkoop is hetzelfde, ieder huis heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Daarom kunnen wij u als geen ander adviseren over de beste verkoopstrategie en een reële verkoopprijs. Ook door onze jarenlange ervaring van generatie, op generatie kennen wij ons marktgebied bijzonder goed en hebben wij een uitstekend netwerk opgebouwd. Dit samen met een perfect Relatiebeheer Systeem kennen wij 80% van de kopers in ons marktgebied. Dé manier om veilig, zorgeloos en verantwoord een woning te verkopen doet u daarom met Kocken Makelaars.

Wat doen wij onder andere voor u?

 • Met onze kennis van de actuele marktgegevens wordt de mogelijke opbrengst bepaald. In een door ons ontwikkeld persoonlijk plan van aanpak zullen wij dit toelichten.
 • Er wordt een gedetailleerde en unieke marketingpresentatie van uw woning gemaakt, aan de hand van heldere teksten waarin de unieke pluspunten worden beschreven en er worden professionele foto’s en plattegronden gemaakt. 
 • Uw woning wordt aangemeld in het uitwisselingssysteem van de NVM.
 • Via diverse mediakanalen wordt uw woning gepresenteerd. Denk hierbij aan videoschermen en raampresentaties in onze etalage alsmede op de websites www.kocken.nl www.funda.nl en www.mva.nl.
 • Vanzelfsprekend verzorgen wij de bezichtigingen van uw woning en overhandigen naderhand een professionele kleurenbrochure aan de potentiële koper.
 • Gedurende het verkoopproces is er persoonlijk en voortdurend contact met u. Daarnaast blijft u op de hoogte van onze werkzaamheden via ons digitale klantendossier (digitaal via www.kocken.nl , middels een persoonlijke inlogcode) Hierdoor blijven al uw persoonlijke gegevens beschermd.
 • Bij de onderhandelingen gaan wij voor het hoogst haalbare resultaat. De controle over het onderhandelingsproces verliest u hierbij niet. U beslist voor welke prijs u de woning verkoopt.
 • Wij stellen de koopakte op en zullen deze in zijn geheel met u doorspreken, waarna getekend kan worden met de partijen. Indien de koopakte bij de notaris plaats vindt gaan wij uiteraard met u mee om u te begeleiden tijdens het tekenen van de koopovereenkomst.
 • Het proces is nu bijna afgerond. De notaris, aangewezen door de koper, stelt de leveringsakte op, die wij uiteraard van te voren controleren.
 • Alvorens wij samen met u naar de notaris gaan voor de overdracht van uw woning, is er de eindinspectie van de woning. Hier gaan wij de meterstanden noteren, lopen wij de roerende zakenlijst na en kijken we of de woning in dezelfde staat verkeerd als op het moment van de verkoop.
 • Daarna volgt de gang naar de notaris waar de leveringsakte zal worden getekend.
 • Gefeliciteerd! Het koopproces is afgerond. Uw woning is verkocht! Uiteraard blijven wij voor u klaar staan mocht u nog vragen hebben of van andere diensten gebruik willen maken.
Perfecte presentatie
Als verkopende makelaar stoppen wij veel energie in de presentatie van uw woning. We hebben een vaste fotograaf, die de presentatie naar het niveau van een woonmagazine kan trekken. De huizenzoekers krijgen echt een ‘Interiors’-gevoel. Ze maken een visuele reis door een smaakvolle woning waar ze zó in kunnen trekken. Wat te denken van 360 graden foto’s, GoPro-movies en Matterport (google streetview in uw woning), voor een nóg flitsender presentatie van uw woning.

                                         
Matterport, de google streetview in uw woning                                           Persoonlijke video of dronevideo
 
Plattegronden bieden houvast
Sommige mensen kijken bij het zoeken naar een huis vooral naar de foto’s. Anderen willen meteen technische details weten. Voor die laatste groep maken we nauwkeurige plattegronden van elke woning. Potentiële kopers met ruimtelijk inzicht kunnen zo hun nieuwe woning als het ware inrichten voordat ze zelfs maar een bezichtiging hebben gedaan. Zo maken we de drempel voor aankoop nóg lager.


Plattegronden van elke verdieping 
 
Breed in de markt met social media
Je kunt wachten op gerichte huizenzoekers via Funda en MVA, maar je kunt ook via social media actief op zoek gaan naar mensen die zich nog breed oriënteren. We hebben bijna duizend volgers op Facebook en Instagram. Via dit netwerk bereiken we - deels met doelgroepgerichte gesponsorde berichten - een grote groep potentiële kopers. Het gebeurt regelmatig dat er kopers aankloppen die ons niet op Funda vonden, maar die door hun online vrienden op een huis zijn gewezen. Die fraaie foto’s en video’s werken als een speer.

                       
                                 Facebook 

 
De traditionele media doen ook mee
Zo pakken wij alles aan en halen wij alles uit de kast. Maar als wij huizen willen verkopen, kunnen wij de traditionele media niet links laten liggen. Funda, Jaap.nl, Mva.nl en natuurlijk onze eigen site kocken.nl spelen net zo goed een rol. Verder gebruiken we opvallende (maar beschaafde) makelaarsborden en hebben we ook gedrukte glossy brochures met alle informatie erin. Plus een goedgevulde etalage op een levendige locatie aan de Koemarkt en Plantsoengracht. Veel huizenzoekers gaan nog gewoon te voet op pad om Purmerend en het huizenaanbod te ontdekken. Ook dan kunnen ze ons (en uw!) aanbod niet missen!


Grootste etalage woningen in Purmerend! 

Kortom, wilt u een afspraak maken voor de verkoop van uw woning? Bel dan met 0299 - 42 88 88 of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!

 

 

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring