Mijn favorieten

Onze medewerkers

Kocken Makelaars

Wim Kocken RMT
Wim Kocken RMT
NVM Register Makelaar Taxateur o.z.
De straat is onze werkvloer en ik zie makelen niet als werk maar ontzettende passie! Mijn naam is Wim Kocken, 34 jaar en woon in de Zuidoostbeemster samen met Samara, dochter Isabella en zoon Max. Geboren in Purmerend en opgegroeid in de Zuidoostbeemster. Het vak is mij er met de paplepel ingegoten en daarom was een makelaarsopleiding in Amsterdam (HBO Nederland) een logische keus. Tijdens de studie leerde ik het vak bij Van der Borden Makelaardij in Alkmaar en direct na mijn studie heb ik 6,5 jaar bij Heule Makelaars gewerkt in Amsterdam als Kandidaat Makelaar. Sinds 2012 ben ik werkzaam in het familiebedrijf als vierde generatie en ben beëdigd als Register Makelaar Taxateur door de NVM in 2015. Ik onderscheid mij door een combinatie van energie, loyaliteit, bescheidenheid, hard rennen en hard werken.
Cas Klinkhamer RMT
Cas Klinkhamer RMT
NVM Register Makelaar Taxateur o.z.
Het mooiste vak van de wereld! Althans dat vind ik, Cas Klinkhamer. Bouwkundig, juridisch, commercieel, etc, van alle markten moet je thuis zijn. Dat, en de combinatie van klantcontact en vrijheid, maakt dat ik nooit meer wat anders wil/kan doen. Ongeveer 14 jaar geleden ben ik begonnen als assistent makelaar bij een gerenommeerd kantoor in de regio Utrecht, onder leiding van een van de beste leermeesters die ik maar wensen kon. Ondertussen ben ik Register Makelaar en Taxateur sinds 2015 en heb ik mij gespecialiseerd in de Amsterdamse en Waterlandse markt. Niets is mooier dan in de morgen een Stolpboerdij met manege te taxeren om vervolgens een uur later ter plaatste iemand uitleg te geven over de situatie van een fundering ergens in de Jordaan. Zelf ben ik strategisch in Amsterdam Noord gaan wonen, op een steenworp afstand van de NDSM werf, zodat onze gehele markt voor mij makkelijk te bereiken is.
Walther Kocken RMT
Walther Kocken RMT
NVM Register Makelaar Taxateur o.z.
Mijn naam is Walther Kocken ben in 1955 geboren op Peperstraat 5 te Purmerend. Thans ben ik werkzaam als derde generatie sinds 1980 bij Kocken Makelaars. Vanaf 1985 ben ik beëdigd makelaar taxateur wonen bij het oudste makelaarskantoor (1932) te Purmerend. Ook ben ik jarenlang actief bestuurslid geweest bij de NVM.
Als NVM-makelaar houd ik mij dagelijks bezig met het verkopen, aankopen en taxeren van onroerende zaken voor particulieren met Purmerend en groot Amsterdam als middelpunt.

Inmiddels heeft de vierde generatie onze zoon Wim zijn intrede gedaan, waardoor ik meer vrije tijd heb om naast het bedrijf ook van andere zaken te kunnen genieten. Mijn hobby's zijn reizen, rally rijden, ook ben ik liefhebber om met onze boot te varen en wil graag samen met mijn vrouw genieten van onze kinderen en kleinkinderen.
Felicia van den Bulk
Felicia van den Bulk
Commercieel medewerker
Soms kan de liefde zorgen voor verrassende keuzes en beslissingen. Zo had ik in mijn jeugd het idee dat ik voorbestemd was om in de Amsterdamse modewereld een toonaangevende rol te gaan spelen. 
Nu, een aantal jaar later heb ik mijn roeping gevonden als commercieel medewerker bij Kocken Makelaars in Purmerend. Mijn naam is Felicia van den Bulk, geboren in 1989 in Pijnacker. Sinds 2012 woon ik in Purmerend. Het contact met mijn collega's uit ons team en de klanten ervaar ik als het leukste aspect van mijn werk! Om je goed in te kunnen leven en alle verschillende klanten te woord te staan moet je continu schakelen en dat vind ik heerlijk. Met veel enthousiasme probeer ik als rustpunt tussen al die heen en weer vliegende makelaars te fungeren. Mijn doelstelling is dan ook dat elke klant een goed en positief gevoel aan onze dienstverlening overhoudt. Gelukkig ondersteunen mijn collega's mij op gepaste wijze en ben ik er stiekem hartstikke trots op dat ik in zo'n gezellig en professioneel team mag werken. Inmiddels ben ik samen met mijn partner Terry moeder van een stoer mannetje van anderhalf jaar en mag ik mijzelf gelukkig prijzen met een grote vrienden- en vriendinnengroep in Purmerend. Kortom, zowel zakelijk als privé ben ik blij dat ik een bijdrage kan leveren aan het ''wij gevoel'' dat Kocken Makelaars uitdraagt.