Nieuwbouw Stationshaven

Moderne woningen met ruimte om te leven, groene voorzieningen en het gemak van een eigen parkeerplaats.Echt helemaal thuiskomen

Het ideale vertrekpunt

Om te gaan en staan waar jij wil. Dat is Stationshaven. Of je nu alleen bent of een gezin hebt, een starter of een ervaren huizenbezitter bent. Of je nu een appartement, maisonnette, loft of penthouse zoekt. Of je compact wil of juist heel ruim, wil huren of kopen: Stationshaven heeft voor iedereen de perfecte woning. Stationshaven heeft een opvallende en goed doordachte architectuur. Trapsgewijs gebouwd, zodat iedereen altijd geniet van een prachtig uitzicht en mooie buitenruimten. Met volop parkeerruimte voor auto en fiets.

Stationshaven 2

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wim vertelt je er graag alles over!

Liever jouw gegevens achterlaten en later bellen?


Formulier invullen

Slaapkamer

Maximaal wooncomfort

Alles staat hier in het teken van jouw nieuwe leven. Je hebt veel binnenruimte (vanaf ca. 50 m2 tot 150 m2), een eigen buitenruimte én genoeg parkeerruimte. Maar er is ook gedacht aan het leven buiten je woning. Denk aan een binnentuin met veel ruimte voor groen en heerlijk om te verblijven.

Molen

Alles wat je zoekt, in de buurt

Stationshaven ligt tussen station en haven, tussen het centrum van Heerhugowaard en Broek op Langedijk. In een gebied dat volop in ontwikkeling is en waar alles draait om leven, werken, wonen en ontmoeten. Met alles wat je nodig hebt in de buurt.

Wonen op een prachtige locatie in Heerhugowaard

Stationshaven vind je in de wijk Stationskwartier in Heerhugowaard. Een bedrijventerrein transformeert de komende tijd tot een moderne, vriendelijke en groene woonwijk. Met horeca, winkels en alles wat je nog meer nodig hebt in de directe omgeving. En met prachtig uitzicht op het waterrijke Oosterdelgebied. In Heerhugowaard staat het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Holland en het centrum heeft veel meer te bieden voor een dagje winkelen of een avondje uit. De kust van Bergen aan Zee of Egmond aan Zee is nooit ver weg en je bent zo bij het NS Station om naar bijvoorbeeld Den Helder, Haarlem, Alkmaar of Amsterdam te gaan. Kortom: Stationshaven is de ideale uitvalsbasis!

Vrouw in huiskamer

Fijn wonen is duurzaam wonen

  • Minimaal Energielabel A++
  • Aangesloten op Duurzame Ring Heerhugowaard:
verwarming en verkoeling hoef je dus niet zelf op te wekken
  • Binnentuin met veel jaarrond groen voorkomt hitte en wateroverlast
  • Nestel- en verblijfplaatsen voor diverse vogels en zoogdieren
  • Vanwege de energiezuinige woningen kun je meer lenen en je kunt in aanmerking komen voor duurzaamheidskorting. Je krijgt dan extra rentekorting bij de bank.

Aanmelden

Wat onze klanten vinden:

10 Anoniem Zambezilaan 302 23 apr. 2024

Was heel fijn om met Cas van Kocken makelaar te werken. Hij dacht ook met ons mee in onze zoektocht. Was altijd goed bereikbaar en luisterde goed naar onze wensen. Zeker aanrader!

10 Anoniem Plantsoengracht 6 18 apr. 2024

Contact met onze makelaar Wim liep erg goed en snel, hij loopt een stapje harder en om het doel te bereiken en met resultaat! Wij zouden Kocken Makelaars dus zeker aanbevelen.

10 Mevr. Muk van Lil Woudagemaal 37 16 apr. 2024

Super fijne persoonlijke makelaar! De verkoop en het contact verliepen soepel en we zijn goed geholpen.

9.3 Dhr. Coesel Westersteeg 1 G 16 apr. 2024

Vriendelijk en zeer deskundig geholpen. Zonder de aankoopmakelaar hadden we dit resultaat in de onderhandelingen niet kunnen bereiken.

9.0 Anoniem Zuiderweg 60 A 23 feb. 2024

Geen dertien in een dozijn, maar een makelaar met een persoonlijke touch! Voelt vertrouwd en deskundig!

8.5 Carla Greiner Fonteinkruid 12 25 jan. 2024

Het contact verliep soepel. Je kan altijd een beroep op ze doen. Waar nodig waren ze er voor je. Ze zijn altijd aanspreekbaar. Ik vond het prettig werken met ze.

8.0 Mevr. Tump Haarspitstraat 37 25 jan. 2024

Re makelaar heb mijn fantastische geholpen. Ik hoefde maar te bellen hij ging voor mij aan de gang De secretaresse ook niet vergeten die was ook top.

10 Cynthia Dregmans 24 jan. 2024

Fijne makelaar met oog voor zijn cliënten.

10 Anoniem Sandvisbaai 11 29 dec. 2023

Zeer klantgericht, deskundig en vriendelijk. Schoolvoorbeeld hoe het moet zijn. Goede en integere makelaar, courtage meer dan waard!

10 Dhr. Dieko Kwantes Delfland 41 28 dec. 2023

Kocken makelaars heeft een uitstekende dient geleverd bij de verkoop van mijn woning in Purmerend. De communicatie is strak en stipt. Daarnaast is geen enkel verzoek te gek gebleken en hebben ze aan...

Bezoekadres:
Kocken Makelaars
Plantsoengracht 1
1441 DE Purmerend

Back to top

Nieuwbouw Kwadijkerpark

De verkoop van Kwadijkerpark Fase 2a2 is gestart!

Lees meer