Waterlandlaan 52

1441 MP Purmerend
€ 2.486 p.m. Vrij van btw
Kantoorruimte Kantoorruimte

Omschrijving

Op een zeer goed bereikbare locatie in Purmerend is in totaal 1.555,8 m² kantoorruimte beschikbaar in een modern kantoorgebouw met eigen parkeerterrein. Het kantoorgebouw ligt op loopafstand vanaf treinstation Purmerend en de bus richting Amsterdam Centraal Station vertrekt vanaf de nabijgelegen Gorslaan. Het gebouw telt vier verdiepingen en is voorzien van een lift. De units variëren in indeling en metrage is vanaf circa 221 m² tot circa 363 m². Door de flexibele indeling is het ook mogelijk un

...

Op een zeer goed bereikbare locatie in Purmerend is in totaal 1.555,8 m² kantoorruimte beschikbaar in een modern kantoorgebouw met eigen parkeerterrein. Het kantoorgebouw ligt op loopafstand vanaf treinstation Purmerend en de bus richting Amsterdam Centraal Station vertrekt vanaf de nabijgelegen Gorslaan. Het gebouw telt vier verdiepingen en is voorzien van een lift. De units variëren in indeling en metrage is vanaf circa 221 m² tot circa 363 m². Door de flexibele indeling is het ook mogelijk units te combineren tot een groter geheel. Alle units zijn voorzien van grote ramen en vanwege de ligging op een hoek zijn sommige ruimtes aan twee zijden voorzien van ramen waardoor er extra veel lichtinval is. Verhuurder is voornemend om de kantoorruimtes te voorzien van een eigentijdse afwerking en stoffering in overleg met een nieuwe huurder. Hierdoor is het een aantrekkelijke plek om te vestigen voor kantoorgebruikers die waarde hechten aan de bereikbaarheid, parkeergelegenheid en representativiteit.

Gebouw
Het kantoorgebouw is gebouwd in 1987 waarnaar het in 1995 is verbouwd. Ter impressie zijn op de begane grond twee ruimtes gerestyled. Verhuurder is voornemend om de kantoorruimtes te voorzien van een eigentijdse afwerking en stoffering in overleg met een nieuwe huurder.

Buitenterrein
Aan de achterzijde van het kantoorgebouw is een parkeerterrein beschikbaar welke plaats biedt om maximaal 19 auto’s te parkeren. Er is tevens een overdekte fietsenstalling.

Buurt + hotspots
Het kantoorgebouw is gelegen in de wijk ‘De Gors’. Deze wijk ligt tegen het centrum van Purmerend aan en bestaat uit een mix van wonen en werken. Rondom de Waterlandlaan zijn veel bedrijven en kantoren gevestigd. Uiteenlopend van zakelijke dienstverlening tot de brandweer, dierenarts, bibliotheek, bioscoop, supermarkt en (buurt)winkels zoals een bloemist en drogist en het moderne Stadhuis van Purmerend.

In de wijdere omgeving zijn ook het Dijklander Ziekenhuis, een zwembad, het Leeghwaterpark en een tankstation gelegen. Op circa tien minuten loopafstand is de beroemde Koemarkt van Purmerend waar een groot aantal cafés en restaurants is gelegen. In het centrum zijn ook Winkelcentrum Eggert, Theater De Purmaryn, het Purmerends Museum en de Sint-Nicolaaskerk gelegen.

Bereikbaarheid
Het kantoorgebouw is uitstekend bereikbaar met zowel eigen vervoer als met openbaar vervoer. De Waterlandlaan in Purmerend is namelijk een van de belangrijkste verkeerswegen welke langs het centrum van Purmerend loopt richting de snelweg A7. Vanaf de snelweg is het kantoorgebouw binnen vijf tot tien minuten te bereiken via afrit 5, Purmerend. Via de Gorslaan is ook de N235 goed te bereiken, deze geeft een rechtstreekse verbinding met de snelweg A10. Vanaf het kantoorgebouw is de binnenstad van Amsterdam binnen circa 30 minuten te bereiken.

Op loopafstand is aan de Gorslaan de bushalte voor lijn 306 welke rechtstreeks naar Amsterdam Centraal Station rijdt. Ook het treinstation Purmerend is op loopafstand gelegen. Zowel met de bus als trein is binnen 30 minuten Amsterdam Centraal Station te bereiken.

Parkeergelegenheid
Aan de achterzijde van het kantoorgebouw is een eigen parkeerterrein beschikbaar welke plaats biedt om maximaal 19 auto’s te parkeren. Achter het eigen parkeerterrein is ook nog een openbaar parkeerterrein gelegen waar geparkeerd kan worden. Tevens zijn aan de voorzijde ook enkele parkeerplaatsen gelegen waar tegen betaling kan worden geparkeerd.

Bijzonderheden
• Goede bereikbaarheid
• Eigen parkeergelegenheid
• Mogelijkheid om units te combineren
• Energielabel A
• Eigentijdse afwerking

Oppervlakte
De totale beschikbare oppervlakte bedraagt circa 1.555,8 m² VVO kantoorruimte en is als volgt verdeeld:

• Unit 2 gelegen op de begane grond 363,3 m² VVO
• Unit 3 gelegen op de eerste verdieping 359,4 m² VVO
• Unit 5 gelegen op de tweede verdieping 221,0 m² VVO
• Unit 6 gelegen op de tweede verdieping 355,4 m² VVO
• Unit 7 gelegen op de derde verdieping 256,7 m² VVO

Opleveringsniveau
De kantoorruimte wordt opgeleverd, in huidige staat, met onder andere de volgende voorzieningen:

Kantoorruimte
• verwarmingsinstallatie
• huidige scheidingswanden
• verlichting
• vloerafwerking
• pantry (gedeeld op de verdieping)
• toiletgroepen (gedeeld op de verdieping)
• wandgoten t.b.v. data- en telefoniebekabeling
• zonnepanelen

In overleg te bepalen met de zittende huurder welke dit eventueel wilt faciliteren tegen nader overeen te komen voorwaarden.

Huurprijs kantoorruimte
Begane grond: € 145,- per m² per jaar te vermeerderen met omzetbelasting;
1e t/m 3e verdieping: € 135,- per m² per jaar te vermeerderen met omzetbelasting.

Huurprijs parkeerplaats
€ 500,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met omzetbelasting.

Servicekosten
€ 35,- per m² per jaar te vermeerderen met omzetbelasting, op basis van een voorschotbedrag, ten behoeve van o.a. de navolgende diensten/leveringen:

• Gasverbruik
• Waterverbruik
• Elektra verbruik

Huurder dient zelf contracten af te sluiten met de betreffende leveranciers voor de levering van eventuele overige voorzieningen.

Bestemming
Publiek-/privaatrechtelijk is de bestemming kantoorruimte van toepassing.

Monumentale status
Niet van toepassing.

Energielabelklasse
Voor dit object geldt energielabelklasse A.

Betalingsverplichting
Per maand bij vooruitbetaling te voldoen.

Huurtermijn
Vijf jaar met aansluitende verlengingsperioden van vijf jaar.
Een eventuele kortere huurtermijn is onder voorwaarden bespreekbaar.

Huuringangsdatum
In nader overleg.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum, vindt indexering plaats van de huurprijs op basis van de wijziging van het Consumentenprijsindexcijfer (CPI), reeks CPI Alle huishoudens (2015 =100), als gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Huurder dient een waarborgsom/bankgarantie (model ROZ) te stellen ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten, beide te vermeerderen met btw.

Huurvoorwaarden
Op basis van de Modelhuurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (R.O.Z. model februari 2015), met de bijbehorende algemene bepalingen, eventueel door verhuurder aan te vullen met bijzondere bepalingen.

Btw-plicht
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig door huurder wordt gecompenseerd.

Overdracht

Status:
Beschikbaar
Huurprijs:
€ 2.486 p.m. Vrij van btw
Aangeboden sinds:
06-07-2023

Bouwvorm

Soort bouw:
Bestaande bouw
Bouwjaar periode:
1987
Specifiek:
Kantoorruimte

Indeling

Hoofdbestemming:
KANTOORRUIMTE
KANTOORRUIMTE
Oppervlakte:
1555 m²
In units vanaf:
221 m²
Oppervlakte:
1555 m²
Verdiepingen:
4

Energie

Energielabel:
A

Parkeergelegenheid

Aantal parkeerplaatsen:
19

Diversen

Ligging:
Kantorenpark
NVM Business Makelaar NVM Business Makelaar
Kocken Makelaars 0299 - 42 88 88
Interesse in dit object?

Vul het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vraag naar de mogelijkheden

Niet gevonden wat u zocht?

Bezoekadres:
Kocken Makelaars
Plantsoengracht 1
1441 DE Purmerend

Back to top

Nieuwbouw Kwadijkerpark

De verkoop van Kwadijkerpark Fase 2a1 is gestart!

Lees meer